Valorant aimbot kullanılırsa ban yenir mi?

Valorant'ta yan hesabımda ölüm kalım maçında aimbot kullandım. Sonra main hesaba geçeceğim için hileyi kaldıracak vakit. Arkadaşım o hileyi açtıysan artık çok geç iki hesabın da ve PC ban yiyecek dedi. Bu doğru mu? Şu an PC'ye format atma işlemindeyim.

Doğru, format atman lazım.

Valorant'ta yan hesabımda ölüm kalım maçında aimbot kullandım. Sonra main hesaba geçeceğim için hileyi kaldıracak vakit. Arkadaşım o hileyi açtıysan artık çok geç iki hesabın da ve PC ban yiyecek dedi. Bu doğru mu? Şu an PC'ye format atma işlemindeyim.

Kalıcı yemez ama gecici yer.

Hile açman çok kötü bir şey hem senin hem de başka insanların emeklerine yazık ayrıca hileyi bedava bir şekilde indirdiysen trojanda girmiş olabilir bedava hilelerin hepsinde virüs bulunur o yüzden format atman iyi oldu.

ve yan hesapta olsa senin açmış olduğun ve o pc de kullanmış olduğun bütün hesaplar ban yiyebilir

Sağ olun hocam. Bir ölüm kalım maçı için 1klık hesabım giderse benim için çok kötü olur. Ve kaç gün içinde belli olur yiyip yemeyeceğim?

İkisi de kalıcı olarak ban yer. Bir gün içerisinde sırayla engellenir hesapların. Vanguard hileyi tespit edemediyse bir sorun olmaz. Senin için kötü olur belki ama olması gereken olur. :(

Hile açman çok kötü bir şey hem senin hem de başka insanların emeklerine yazık ayrıca hileyi bedava bir şekilde indirdiysen trojanda girmiş olabilir bedava hilelerin hepsinde virüs bulunur o yüzden format atman iyi oldu.
Hocam biliyorum. Dediğim gibi merakımdan ölüm maçında ve yan hesabımda kullandım.

Umarım bilgisayarın ban yer Valorant'tan. İkisine de giremezsin.
Sağolun düşünceniz için.

Hocam biliyorum. Dediğim gibi merakımdan ölüm maçında ve yan hesabımda kullandım.

Umarım bu merakın daha fazla hile kullanmana sebep olmaz zamanında benim gibi hile kullananlarda bunu iyi bilir bende meraktan başladım 2 yıl hile kullandım sonra VAC ban yedim CS'de yatırdıgım paralar onlarca item 1k+ saat emekler ranklar rütbeler rozetler her şey boşa gitti o günden sonrada bir daha kullanmadım umarım sende de böyle olmaz çünkü insan bir kere kullanınca hoşuna gider ve daha fazla kullanır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı