Valorant aimim kötüleşiyor

564803

Hectopat
Neredeyse 2 gün önceki halimle şu anki halim arasında büyük fark var. 2 gün önce rekabetçi maça girdim ve seri bir şekilde 31 vurup galibiyet aldım. Ancak bir gün sonra bir kez daha tam gaz oynamak istedim ve önümdeki adamı vuramaz hale geldiğimi fark ettim. Biliyorum, bu tür şeyler genellikle moral kaynaklı oluyor ama o gün tam gaz oynadığımda moralim çok yüksekti, çok iyi hissediyordum yani. Ama önümdeki adamı vuramaz hale geldiğimde moralim çok düştü ve bir daha oynamak istemez oldum. Neredeyse Valorant'ı silmek isteyecek duruma geldim. Sizce biraz ara vermeli miyim?

Neredeyse 2 gün önceki halimle şu anki halim arasında büyük fark var. 2 gün önce rekabetçi maça girdim ve seri bir şekilde 31 vurup galibiyet aldım. Ancak bir gün sonra bir kez daha tam gaz oynamak istedim ve önümdeki adamı vuramaz hale geldiğimi fark ettim. Biliyorum, bu tür şeyler genellikle moral kaynaklı oluyor ama o gün tam gaz oynadığımda moralim çok yüksekti, çok iyi hissediyordum yani. Ama önümdeki adamı vuramaz hale geldiğimde moralim çok düştü ve bir daha oynamak istemez oldum. Neredeyse Valorant'ı silmek isteyecek duruma geldim. Sizce biraz ara vermeli miyim?
Ara vermelisiniz. Oynayamadikca daha kotuye gider genelde. Bende moral ile ya da o gunku enerjiyle alakali oldugunu dusunuyorum, kafanizda bir dusunce var ise o cok etkili oluyor.

Bence de ara vermelisin ve bu durumu da çok kafaya takmamak lazım. Aimin iyi olsa bile alışık olmadığın rankta ki rakibin oynayışı çok farklı oluyor. Tam gazda karşına gümüşte gelebiliyor immoda hepsinin yaptığı hareketler çok değişiyor aiminde onların hareketine alışık olmayınca vurulamıyorlar. En iyisi biraz ara ver. Ve bence dereceli dışındaki oyunlardaki aimini çok kafaya takma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı