5 yıldır sürekli ondan önceleri ise parçalı olarak Half-Life giriyorum ben halen daha gauss elime gelince dağlara taşlara sıkıyorum önümdeki adamı vuramıyorum. Artık üşenmeye başladığım için fps oyunlardan tür değiştireyim dedim. Şimdi ara sıra TH12.3 giriyorum daha çok zevk alıyorum çünkü dostlarla giriyoruz kimse beceremiyor önündeki adamı vurmayı, hepimiz eğleniyoruz, iyi oynayan varsa da ona göre bir denge kuruyoruz. Sözün özü pek takılacak olaylar değil bunlar, kafana göre 2 3 kişi bulunca pazardan pazara eğlence çıkar işte. Adı üstünde oyun, eğlenceli olmalı zaman geçirmeli.
Bu konuya katılmıyorum benden daha kolsuzu olduğuna. En kolsuz benim
. Şaka bir yana aim çok değişken bir faktör bence örneğin ben CS1.6'da Aug ile oynayamıyorum ama Desert Eagle ya da Glock ile sağlam oynuyorum. (Tabanca main olduğum doğrudur. Eğer biri Deagle ile üstünüze koşuyorsa o benim.) Yani sözün özü bazen aletten alete değişen bir duruma bu kadar takmamak lazım. Donanım konusuna gelirsek ben buna katılmıyorum. Eskiden bende şu internet kafelerde olan A4Tech farelerden vardı deli oynuyordum. Bir ara razer viper mini kullandım hiç alışamadım kendimi toplu fare kullanıyormuş gibi hissettim. Kişiden kişiye değişebilen bir durum bu yani. Araştırıp kendinize en uygun olanı bulmanız lazım. Biraz gereksiz detaya girmiş olabilirim, kusura bakmayın. Teşekkürler.