Valorant ajan açma ücretsiz mi?

ÜzgünGedi

Picopat
Arkadaşlar mağazadan ajanlar kısmına tıkladıktan sonra bir şey fark ettim, ajanları ücretsiz ve bedel ajan sembolu ile aç yazıyor.
Cidden bedava ajan açılıyor mu ve açılırsa ajan önerir misiniz 2 adet?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ajan öneremem ama size mantığı anlatayım;

Oyunu oynadıkça Kingdom Kredisi birikiyor, 8000 Kingdom kredisiyle bir ajanın kilidini açabilirsiniz. Hangi ajana karar vereceğinizle ilgili ise Internet size yardımcı olur, oynanış biçminize en çok uyan ajanı seçin yeterli.

Ajan öneremem ama size mantığı anlatayım;

Oyunu oynadıkça kingdom kredisi birikiyor, 8000 kingdom kredisiyle bir ajanın kilidini açabilirsiniz. Hangi ajana karar vereceğinizle ilgili ise ınternet size yardımcı olur, oynanış biçminize en çok uyan ajanı seçin yeterli.

Şu an 10.000 var kingdom kredisi yeter mi ajan önermem derken neyi kastettiniz tam anlayamadım.

Şu an 10.000 var kingdom kredisi yeter mi ajan önermem derken neyi kastettiniz tam anlayamadım.

Kitap gibi düşün mesela birisi aşk romanı seviyordur sen sevmezsin öyle Valorant ajanlari birbirinden farklı kimisi healer kimisi smoker falan videolari izleyip sende oynayabilirsin.

Bu arada oynarım diyorsan agresif taktiksel karakter olarak Omen var ışınlarak adam öldürüyorsun kör ve smoke atabiliyorsun.
Astra var aşırı safe oynaman gereken ama becerirsen 1V5 atarsin ben astra mainim neredeyse her el pearl lotus gibi maplerde 1V5 atiyorum spike kuran ben olunca sarıyor:D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı