Valorant Alt+Tab yapınca uygulama logoları siyah oluyor

İşletim sistemi
Windows 10

Savas0_0

Hectopat
Katılım
3 Eylül 2020
Mesajlar
94
Çözümler
2
Öncelikle merhabalar, bugün ben bilgisayarıma format attım. Attıktan sonra eve getirip Valorant'ı kurdum fakat oyunu açarken bir sorun ile karşılaştım oyun açıldıktan sonra Alt Tab yapınca oyun logosu siyahlaşıyor ve diğer uygulamaların logoları da siyah oluyor. Bir süre sonra uygulamalara giremediğimi fark ettim. Kapatma tuşunada basınca kapanmıyor. Oyunu silince düzeliyor, ben bu sorunu nasıl çözebilirim? Not: Fotoğraf alıntıdır.
 

Dosya Ekleri

  • adasd.jpg
    adasd.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 65
Oyuna yeni yama geldi. Bu yüzden böyle söylemişler. Ama hata hâlâ var. Bilgisayarı yeniden başlat. Umarım sorunun çözülür.
Kaç kere denedim fakat hala bir çözüm bulamadım inşallah kısa sürede düzelir.
Güncelleme kaynaklı ve windows sürümünden sürümüne değişiyor mesela bende ve birkaç arkadaşımda win 10 2004 sürümü var oyunu tam ekran yapamıyoruz :D
İnşallah düzelir
 
Hocam yapmanız gereken şey, 21H1 güncellemesini kaldırıp 20H2 güncellemesine geri dönün.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı