Valorant ani FPS düşüşü

mil01lao

Hectopat
Yer
Odasında
Merhabalar, Valorant'ta ani FPS düşüşü yaşıyorum Riot Games'e bilet attım ama çözemediler. Özellikle son güncellemeden sonra olmaya başladı. Oyunu silip yüklesem düzelir mi?

Dostum bilgisayarını performans odaklı ayarladıysan bilgisayar kendini yorabilir ve zorlar bende de aynı problem vardı ama ben bilgisayarımı dengeli moda aldım laptop kullananlarda genelde bu çok olur onlarda bilgisayarını prizden çekip denesin ve performans yerine pile değer versin ben laptop kullanıyorum şarjdayım 100 FPS alıyorum dengeli modda.

Artı -2 Eksi
sistemözellikleri.PNG

Reis bak şimdi adam ani droptan bahsediyor bu sistemini bilsende bilmessen de anlamayacaağın bir şey FPS'i iyiyken düşüyormuş.

Gerçekten mi? Drop ne demek bilmiyordum ben. RTX 3090 sistemde olan drop ile HD 3000 sistemde olan drop aynı mı?

Bak şimdi adam ani droptan bahsediyor, bu sistemini bilsen de bilmessen de anlamayacağın bir şey. FPS'i iyiyken düşüyormuş.
Peki bir öneriniz var mı bu durum için? Dua mı edelim, ne yapalım?

Sistemi bileceğiz, gerekirse kullanımları isteyeceğiz, bakıp bulacağız. Bilgi vermeden nasıl bilebiliriz bu duruma neyin sebep olduğunu?

Madem bir öneriniz yok, konuyu kirletmeyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı