Çözüldü Valorant aniden 350'den 70-30 FPS'e düştü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

valenss

Femtopat
Daha fazla  
Genelde FPS değerim 350-250 arasıyken aniden 60 veya 30'a drop yaşadım. Maçlarda da 90 ila 80 arasında gidip gelip birden 10 veya 5'e düşüyor. Dünden beri böyle. Driverlar vb. güncel, ayarlarım en düşükte. Kısıtlama vs. de yok.

Genelde FPS değerim 350-250 arasıyken aniden 60 veya 30'a drop yaşadım. Maçlarda da 90 ila 80 arasında gidip gelip birden 10 veya 5'e düşüyor. Dünden beri böyle. Driverlar vb. güncel, ayarlarım en düşükte. Kısıtlama vs. de yok.

Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp yeniden yükle olmazsa eski bir driver sürümüne geç. İşlemci sürücüsünü ise işlemcinin kendi yazılımı üzerinden güncelle.

Son düzenleme:
Sıfırlamadan başka bir çözümü yok mu dün hiçbir sorun yokken bugün aynı sorunu yaşamaya başladım.

Halletiniz mi bilmiyorum fakat benim bilgisayara indirdiğim bir dosyadan kaynaklı trojan denen bir virüs girmiş. Bilgisayarıma eriştiği için sistemimin performansı düşmüş ve Valorant'ta bu sorun çıkmış. Virüs taraması yapın derim ama başka bir şeyden kaynaklıda olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı