Valorant Banabak 150VP geri döndü!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten siz yeterince aldınız bence hocam :D. Bugünde alamayanlar alsın.

Yeterince alamadim. Magazada cesur yurek op var, onu alacagim. Ama alirsam 1900 VP falan kalıyor, maalesef fut Bundle'a yetmiyor. Yani az daha lazim.

Bir de isin aci kismi bugun elektrik hic gelmezse cesur yurek op de gidiyor, vallahi cok kotu olurum.

Yeterince alamadim. Magazada cesur yurek op var, onu alacagim. Ama alirsam 1900 VP falan kalıyor, maalesef fut Bundle'a yetmiyor. Yani az daha lazim.
Bir de isin aci kismi bugun elektrik hic gelmezse cesur yurek op de gidiyor, vallahi cok kotu olurum.
Belki haftaya daha iyisi gelir ve açıkcası cesur yürek opye hiç yakışmamış bence. Ve birşey soracağım bu etkinlik ne zamandır var 2 3 haftadır mı?

Belki haftaya daha iyisi gelir ve açıkçası cesur yürek opye hiç yakışmamış bence. Ve bir şey soracağım bu etkinlik ne zamandır var 2 3 haftadır mı?

2 aydir var, bi' ara split bitince bitti simdi geri geldi.

Cesur yurek op benim gozumde 1775 arasinda en iyisi. Magazadaki yagmaciyi alsam bende spectresi var, Phantom'u da vardi eskiden. Yani haz alamayacagim. Cesur yurek benim icin 1775 olarak iyon, kokenden de daha iyi. Simdi yitik op alsam bende vandali var. Ben sevmem ayni skin olmasini.

2 aydir var, bi' ara split bitince bitti simdi geri geldi.

Cesur yurek op benim gozumde 1775 arasinda en iyisi. Magazadaki yagmaciyi alsam bende spectresi var, Phantom'u da vardi eskiden. Yani haz alamayacagim. Cesur yurek benim icin 1775 olarak iyon, kokenden de daha iyi. Simdi yitik op alsam bende vandali var. Ben sevmem ayni skin olmasini.
Umarım bir süre daha devam eder bugün alamaycağım ancak ghost ve şerif skinim yok animasyonlu herhangi bir skinim olsaydı çok iyi olurdu. Ve sizce anomali bıçakmı yoksa fatih kılıç mı çok kararsızım ikisinide alabilirim.

Umarım bir süre daha devam eder bugün alamaycağım ancak ghost ve şerif skinim yok animasyonlu herhangi bir skinim olsaydı çok iyi olurdu. Ve sizce anomali bacak mı yoksa Fatih kılıç mı çok kararsızım ikisini de alabilirim.

Elektrikler geldi cok sukur.

Bugün neden alamayacaksiniz? Disariya mi cikiyorsunuz?

Anomali bacak kotu. Fatih kilic 3500 vpye fena degil ama iyi degil fazla. Asil Karambit ayni fiyatta daha iyi mesela.

Elektrikler geldi cok sukur.

Bugün neden alamayacaksiniz? Disariya mi cikiyorsunuz?

Anomali bıcak kotu. Fatih kilic 3500 vpye fena degil ama iyi degil fazla. Asil Karambit ayni fiyatta daha iyi mesela.
Dükkanıma ikiside gelmiş durumda asil karambiti bekleyemeyceğim, sanırım fatih kılıç iyi olur.
Evet evde değilim olsaydımda çok almazdım dün biraz fazla aldım.
Ve bu etkinlik tam saat 5 demi başlıyor? dün yayın açıldıktan sonra alabildim hemen maç başlamadan.

Dükkanıma ikisi de gelmiş durumda Asil Karambit'i bekleyemeyceğim, sanırım Fatih kılıç iyi olur.
Ve bu etkinlik tam saat 5 değil mi başlıyor? Dün yayın açıldıktan sonra alabildim hemen maç başlamadan.

Mac baslamasi sart degil. Direkt yayin basladiginda da vermiyor. Sanirim analizcilerin konustugu zaman reklam olarak verildigi an oluyor, emin degilim.

Bu arada elektrikler tekrar gitti.

Dükkanıma ikisi de gelmiş durumda Asil Karambit'i bekleyemeyceğim, sanırım Fatih kılıç iyi olur.
Ve bu etkinlik tam saat 5 değil mi başlıyor? Dün yayın açıldıktan sonra alabildim hemen maç başlamadan.

Asil Karambit bekle. Bak ben beklemedim diye iyon ve yagmaci karambit alamadim ama ikisi de 2 defa tekrar tekrar geldi asil aldiktan sonra. Asili bekle yani.

Mac baslamasi sart degil. Direkt yayin basladiginda da vermiyor. Sanirim analizcilerin konustugu zaman reklam olarak verildigi an oluyor, emin degilim.

Bu arada elektrikler tekrar gitti.

Asil Karambit bekle. Bak ben beklemedim diye iyon ve yagmaci karambit alamadim ama ikisi de 2 defa tekrar tekrar geldi asil aldiktan sonra. Asili bekle yani.
Genelde gidip geliyorsa 2 saat sürmüyor elektriğin gelmesi bizim burda. Ve almak için neden mobil veri kullanmıyorsunuzki? çok veri harcaycağını sanmıyorum.
Sanırım 17.05 gibi başlayacağım bundan sonra dün biraz daha geç başlamama rağmen iyi sayıda aldım.
Galiba haklısınız asil veya yağmacı karambiti bekleyeceğim ancak dükkanıma çok nadir geliyor ikiside hayırlısı artık.
Bian laptop kullanıyorsunuz sandım :D pardon.

Genelde gidip geliyorsa 2 saat sürmüyor elektriğin gelmesi bizim burada. Ve almak için neden mobil veri kullanmıyorsunuz ki? Çok veri harcaycağını sanmıyorum.
Sanırım 17.05 gibi başlayacağım bundan sonra dün biraz daha geç başlamama rağmen iyi sayıda aldım.
Galiba haklısınız asil veya yağmacı karambiti bekleyeceğim ancak dükkanıma çok nadir geliyor ikisi de hayırlısı artık.
Bian laptop kullanıyorsunuz sandım :D pardon.

Nadir geliyor deme, hiç gelmediyse gelmesi yakindir inşallah. Fatih ve anomali benim gozumde iyi degil. Anomali hem cok eski hem de animasyon yok duz bicak yani, bos. Fatih yine idare eder ama katana gibi degil tam olarak.

Elektrikler gitti, geldi, tekrar gitti bu sefer tekrar geldi ama modem gitti, sonra internet geri geldi... Acaba Allah haram islememem icin mi bunlari yapiyor? Normal degil bu kadar olay.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı