Valorant banı açar açmaz tekrar ban attı

MertcanP

Centipat
Daha fazla  
28 Mayıs'ta banımı kaldırdılar, hatta bununla ilgili haksız bir ban diye konu açtım burada ve çoğu kişi bana inanmayı reddedip hakaretler etti. Neyse arkadaşlar banım açıldı ve Valorant'a girip test aşamasını açıp ana ekrana geldim. Yemek yemeye gidip geldim. Geldiğimde ise kalıcı uzaklaştırma mesajı karşımdaydı. Ne yapmalıyım? 3 ay bekledim, bir daha geçiştirip duracaklar hile kullandığımı söyleyip. Bir daha yardım etmeyecekler.

resim_2021-05-30_183422.png

Demek ki sisteminizde hile olarak algılanan bir program var. 3 ay sonra bir daha ban yersiniz büyük ihtimalle.

Hile kesinlikle yok fakat crackli indirilmiş 2-3 adet oyunum var. Bunlardan dolayı diye düşünüyorum. Bu işlem hatalı bir işlem ama ona rağmen geri almaycaklar kesin.

28 Mayıs'ta banımı kaldırdılar, hatta bununla ilgili haksız bir ban diye konu açtım burada ve çoğu kişi bana inanmayı reddedip hakaretler etti. Neyse arkadaşlar banım açıldı ve Valorant'a girip test aşamasını açıp ana ekrana geldim. Yemek yemeye gidip geldim. Geldiğimde ise kalıcı uzaklaştırma mesajı karşımdaydı. Ne yapmalıyım? 3 ay bekledim, bir daha geçiştirip duracaklar hile kullandığımı söyleyip. Bir daha yardım etmeyecekler.

Eki Görüntüle 1048129
Bildiğim kadarıyla ban açılması 2 haftaya kadar sürebiliyor ve senin banın açılmadıysa ve yeni güncelleme geldiyse girmen ve ban yemen normal

Bildiğim kadarıyla ban açılması 2 haftaya kadar sürebiliyor ve senin banın açılmadıysa ve yeni güncelleme geldiyse girmen ve ban yemen normal.

Güncelleme yoktu hatta banım kalkmadı dediğimde 28'inde kalkacak 1-2 gün sapma olabilir dedi. 2 gün sonrasında yani bugün açıldı ve 10 dakika içinde banladı.

Ne yalvarıyorsun kral? :D muhtemelen hile algılama yazılımının salaklığı crack oyunlarla falan ilgisi yok.

Aman, dur şimdi savunanlar gelir. Bir önceki konuda evime gelip kafama sıkmadıkları kaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı