Valorant haksız donanım banı attı

Dostum başkalarının oyun zevkini bozup oyun kurallarını çiğniyorsun bir de haksız ban falan diyorsun? Bal gibi de hak etmişsin. Haliyle cezan bitene kadar normal. Hani kuralı çiğneyip ban yemişsin ve giremiyorsun? Gayet normal. Tekrar smurf hesap kasmana izin verceğinimi sanıyordun?
Derdimi tam anlatamıyorum galiba , hwid bandan bahsediyorum herhangi bir hesap banı değil hile kullanan bir oyuncunun yediği ban ile aynı

Hocam eğer bir hesap ban yiyorsa sizin bilgisayarınız da otomatikman o süre boyunca banlanıyor diye biliyorum. Yani sizin her gün yüzlerce hesap açıp smurf yapıp yapmaycağınızı da bilemediklerinden direkt cihazı o süre boyunca banlıyorlar. Sonra o cihazda giriş yapmaya çalıştığınız başka hesaplar da bundan nasibini alıyor diye biliyorum.
ben de çok araştırıyorum fakat eşine benzerine rastlanır bir durum değil herhangi bir 3. parti yazılım bile demiyor dedikleri tek şey derece manipulasyonu peki derece manipulasyonundan hwid ban yemem doğal mı

Son düzenleme:
Derdimi tam anlatamıyorum galiba , hwid bandan bahsediyorum herhangi bir hesap banı değil hile kullanan bir oyuncunun yediği ban ile aynı

ben de çok araştırıyorum fakat eşine benzerine rastlanır bir durum değil herhangi bir 3. parti yazılım bile demiyor dedikleri tek şey derece manipulasyonu peki derece manipulasyonundan hwid ban yemem doğal mı
Hocam o bilgisayarda oynanamanız içing eçici ban atılıyor. Eğer HWID vermeselerdi başka hesapla Smurflemeye yine devam edebilirdiniz. Caydırıcı bir önlem. Ban kalkınca tekrar deneyin o bilgisyardan girmeyi.

Hocam o bilgisayarda oynanamanız içing eçici ban atılıyor. Eğer HWID vermeselerdi başka hesapla Smurflemeye yine devam edebilirdiniz. Caydırıcı bir önlem. Ban kalkınca tekrar deneyin o bilgisyardan girmeyi.
ticketla kaldırma ihtimalleri olabilir mi ? yanlış bir ban atılmış olma ihtimali söz konusu mu

ticketla kaldırma ihtimalleri olabilir mi ? yanlış bir ban atılmış olma ihtimali söz konusu mu
Çümkü hile kullanan ile aynı seviyede ban yemem bana saçma geliyor

Hocam bu gibi durumlarda Ticket'lara otomatik yanıt veriyorlar. Ban sürenizin bitmesini beklemenizi iletiyorlar. Siz yine de derdinizi anlatın. Hesaba ban atılıyor da neden ekstradan bir de HWID ban atıyorsunuz diye sor.
Merhaba iyi geceler bu arkadaşlar bana otomatik mesaj gönderiyor ve mesajda sadece hile kullanırsam cihaz banı yiyeceğimi söylüyorlar ve hile kullandıgımı söylüyorlar girdiğim hesapların kalıcı olarak ban yiyeceğini söylüyorlar ne girdiğim hesap ban yedi ne beraber oynadıgım arkadaşlarımın hesapları bana atılan ilk hesap banının fotoğrafını ilettim.Hile kullansam hesap muhtemelen
ssss.png
ve mantıklı olan bir şekilde kalıcı ban yemeli kalıcı ban yemedi 3 ay smurfingden ban yedi kendileri de bunu söyledi fakat şuan ortada bi cihaz banı var (hileden dolayı)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı