Kai4ra
Decapat
Öncelikle ben haksız yere ban yediğimi düşünüyorum ve destek ekibi yardımcı olmuyor, sadece bota yönlendiriyorlar ve hazır metin gönderiyorlar. Size en baştan anlatmaya başlayayım: Ben geçen yıl ekim ayında 10/04/2024 tarihine kadar ban yemiştim. Bu yediğim ban haksız değildi kabul ediyorum. Fakat yediğim bu 6 aylık ban bittiği zaman ben direkt bittiği dakika girmeye çalıştım. Fakat ne göreyim? 10/04/2024 yazan yerde bu sefer 04/10/2024 yazıyor. Yani 6 ay daha ban yiyerek toplam 1 yıl ban yemiştim. İlk önce benim en başından beri yanlış gördüğümü zannettim fakat yanlış görmemiştim. Ekim'de çektiğim bir fotoğrafta 10/04/2024 yazıyordu. Bunu desteğe sorduğumda ilk başta "tekrar eden uygunsuz sohbet mesajı"ndan dolayı ban yediğimi söylediler. Ondan sonra da ben bir daha insan ile iletişime geçemdim. Beni hep bota yönlendirdiler, bot da hazır metin gönderiyordu. Ben zaten banlıyken nasıl böyle bir şey olabilirdi ki? Destek ekibine, Valorant Türkiye Discord sunucusuna, X'e her yere yazdım. Fakat hiçbir faydası olmadı. 10 gün haksız ban yediğimi anlatmaya çalıştım her yerden. Ama nafile. 10 gün sonra işin ucunu bıraktım. Geçen gün yine aklıma geldi ve yine desteğe yazayım dedim. Bu sefer cevap vermeye bile tenezzül etmediler. Sizce ne yapabilirim?
Son düzenleyen: Moderatör: