Valorant Banı Tarihinde kalkmadı

rootsh

Kilopat
Katılım
13 Haziran 2014
Mesajlar
361
Arkadaşlar merhaba bundan 3 ay önce oyunda hile açtığım için cihaz banı yedim ve pişman oldum yaklaşık 3 ay oyunu oynayamadım. Her neyse, bundan 1 ay önce desteğe ulaştım ve cihaz banımın 19/06/2021 tarihinde kalkacağını söylediler. Şimdi an itibarıyla 21.06.2021 tarihindeyiz ve ben oyuna her yeni hesap açıp girişimde hileci uzaklaştırıldı deyip hesabımı banlıyor. Desteğin bana söylediğine göre 2 gün önce banımın açılmış olması gerekiyordu. Ticket attım ama cevap vermiyorlar, başka bir konu ile ilgili arkadaşımın hesabından ticket atıyoruz hemen geri cevap veriyorlar. Anlamıyorum Riot dalga mı geçiyor. Mademki banımın 19.06.2021 tarihinde kalkacağı söyleniyor, neden belirtilen tarihte kalkmıyor ve attığım ticketlara günlerdir cevap alamıyorum. Bu sorunu yaşayanlar var mı? Bu ban ne zaman kalkacak? Kulaklık siparişi verdim sırf banım kalkacak diye saçma sapan işlerle uğraşıp duruyorum iki gündür. Umarım açılır bir an önce.

Lütfen konuya gelip hile konusunda vaaz vermeye çalışmayın, yaptık bir hata. Sorunu yaşayan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ticket atmaktan başka yapabileceğin bir şey yok.
Bekliyorum artık. Umarım dönerler.

Spoofer falan kullandınız mı?
Hayır.

Hileyi bilgisayardan tamamen sildiğinize emin misiniz? Çünkü herhangi bir kötü amaçlı bir şey tespit edince direkt banlıyor.
Hileyi kullandığımdan bu yana bilgisayara 5-6 kere format atmışımdır. Temiz kurulum yaptığım Windows 10'da denedim zaten en son.
Başka fikri olan var mı? Neden kalkmamış olabilir?
Arkadaşlar ban açıldı 2 gün gecikmeli oldu ama sonunda açıldı.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı