Valorant bıçak alınır mı?

Yağmacı karambit, iyon karambit veya herhangi bir kelebek en iyisi.

Ben alırdım. Vct sarıyor. Son günü değerlendirmek lazım.

Asil Karambit bence kötü. Cevirilmeyen bir karambitin neyini seviyorsunuz yaow onun dışında her karambit oke bence. Vctyi alabilirsin.

Arkadaşlar Vct'yi aldım fakat son aşamaya yükseltmeye ve rengini açmaya radyanitim yok :( o da sonraya kalacak büyük ihtimal.

Hayırlı olsun @520199 bende katanayı alacağım gibi. Vct çok ışıltılı geldi ama güzel bıçak.

Sağ olun hocam ilk başta kararsızdım arkadaşlarım parasına değmez falan dedi ama alasım geldi aldım hoşuma da gitti semavi yelpaze vardı normalde bu iyi oldu siz de alırsınız umarım maalesef oni 2 koleksiyonunu o kadar beğenemedim ama bir oyun içinde görmek istiyorum videodan pek bir şey anlayamadım.

Sağ olun hocam ilk başta kararsızdım arkadaşlarım parasına değmez falan dedi ama alasım geldi aldım hoşuma da gitti semavi yelpaze vardı normalde bu iyi oldu siz de alırsınız umarım maalesef oni 2 koleksiyonunu o kadar beğenemedim ama bir oyun içinde görmek istiyorum videodan pek bir şey anlayamadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam böyleyse alın ilk çekişi aşırı hoşmuş zaten adam akılıı 4350 vplik bıçaklar yok zaten RGX katana yağmacı karambit zamanın kökeni güzel bence 4350 vpye.

Hocam böyleyse alın ilk çekişi aşırı hoşmuş zaten adam akılıı 4350 vplik bıçaklar yok zaten RGX katana yağmacı karambit zamanın kökeni güzel bence 4350 vpye.
Katana 5350 vp olucak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı