Çözüldü Valorant bir anda atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Liberte Sergen

Kilopat
Makaleler
16
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Valorant 1-2 saatte bir anda oyundan atıyor, tam atarken SS almıştım, kullanım değerleri bu şekilde.

1657113699431.png

sistemim aşağıdadır.
1650.
10105F.
16 GB RAM.

Sadece Valorant'ta oluyor, RDR2 ve Cyberpunk gibi ağır oyunlarda hiç yaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Valorant 1-2 saatte bir anda oyundan atıyor, tam atarken SS almıştım, kullanım değerleri bu şekilde.

Eki Görüntüle 1443016

sistemim aşağıdadır.
1650.
10105F.
16 GB RAM.

Hocam Valorant'a ticket atın onlar yardımcı olur böyle konularda setup gibi bir şey yükletiyorlar sanırım emin değilim ama sorunu çözüme kavuşturuyorlar detaylı olarak yazarsanız Valorant tickete.

Eki Görüntüle 1443016

sistemim aşağıdadır.
1650.
10105F.
16 GB RAM.

Hocam Valorant'a ticket atın onlar yardımcı olur böyle konularda setup gibi bir şey yükletiyorlar sanırım emin değilim ama sorunu çözüme kavuşturuyorlar detaylı olarak yazarsanız Valorant tickete.

Çözüm

Yazacağım, eğer olumlu olursa çözüm olarak işaretleyeceğim.

BitDefender üzerinde oyun modu var peki onu açıp denemeli miyim? Valorant'a mail atsam mı acaba? Yardım etmezler gibi ama fayda var.

BitDefender'da oyun modu var mı?
Varsa aktif et bence ve dediğim gibi dosya doğrulaması özelliği varsa yap.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı