Valorant bir anda oyundan atıyor

RowIinq

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçılık
Valorant oynarken herhangi bir anda maçın ortasında 3 5 saniyelik bir donma oluyor. Sonrasında ise hata kodu falan vermeden oyundan atıyor. Yardımcı olur musunuz?

Her seferinde mi yaşıyorsunuz bu durumu? Sisteminizi de belirtip Process Monitor raporu alabilir misiniz?
Her seferinde yaşıyorum.
4 GB RAM
HD 5450 Ekran Kartı
E6700 İşlemci
Foxconn 2A8C Anakart
Process Monitor raporunu nasıl yapabileceğimi anlatır mısınız?

Her seferinde yaşıyorum.
4 GB RAM
HD 5450 Ekran Kartı
E6700 İşlemci
Foxconn 2A8C Anakart
Process Monitor raporunu nasıl yapabileceğimi anlatır mısınız?
@Oğuzhan Necip Şahin

Son düzenleme:
Konunun en başında yukarıda raporun nasıl alınacağını gösteren bir konu var. Ona bakarak rapor alabilirsiniz.

Konunun en başında yukarıda raporun nasıl alınacağını gösteren bir konu var. Ona bakarak rapor alabilirsiniz.

Hocam bu arada ben maça girmeden oyundan atmıyor. Maça girince oyundan atıyor. Şu an oyun açılırken arka plandaydı ve VAN-1067 hatası verdi. Gerekli eki atıyorum.

Hocam bu arada ben maça girmeden oyundan atmıyor. Maça girince oyundan atıyor. Şu an oyun açılırken arka plandaydı ve VAN-1067 hatası verdi. Gerekli eki atıyorum.

VAN -1067 ve VAN -1 hata kodları aynı sebepten ötürü çıkıyor diye biliyorum. Şu rehbere bakabilirsiniz belki yardımı dokunur.

VAN -1067 ve VAN -1 hata kodları aynı sebepten ötürü çıkıyor diye biliyorum. Şu rehbere bakabilirsiniz belki yardımı dokunur.
VAN-1 hatası alıyordum normalde. Riot Games'e ticket attım ve sonrasında bana ilettikleri mesajda internet kablomdan kaynaklandığını, paket kaybımın çok olduğunu ve kablonun değişmesi gerektiğini yazdılar. Ben de 1 hafta önce UGreen Cat6 kablosu sipariş ettim. Daha bugün geldi. Taktım ancak bu hata vermeden oyundan atması yüzünden VAN-1 hatasını test edemedim. Aslında daha önce bu hata vermeden atma sorunu yoktu. Taaki Epic Games'den Valorant'ı indirdiğim günden beri. Zaten aynı gün sildim ancak hala oyundan atıyor.

Her seferinde mi yaşıyorsunuz bu durumu? Sisteminizi de belirtip Process Monitor raporu alabilir misiniz?

Son düzenleme:
VAN-1 hatası alıyordum normalde. Riot Games'e ticket attım ve sonrasında bana ilettikleri mesajda internet kablomdan kaynaklandığını, paket kaybımın çok olduğunu ve kablonun değişmesi gerektiğini yazdılar. Ben de 1 hafta önce UGreen Cat6 kablosu sipariş ettim. Daha bugün geldi. Taktım ancak bu hata vermeden oyundan atması yüzünden VAN-1 hatasını test edemedim. Aslında daha önce bu hata vermeden atma sorunu yoktu. Taaki Epic Games'den Valorant'ı indirdiğim günden beri. Zaten aynı gün sildim ancak hala oyundan atıyor.

Riot seninle uğraşmadıkları için sürekli VAN -1 hatasına paket kaybın var der. Bende de öyle oluyordu çünkü. Yaklaşık hafta önce bunu çözdüm ve rehberde de anlattım zaten. Bakabilirsin.

Riot seninle uğraşmadıkları için sürekli van -1 hatasına paket kaybın var der. Bende de öyle oluyordu çünkü. Yaklaşık hafta önce bunu çözdüm ve rehberde de anlattım zaten. Bakabilirsin.

Yaptığınız rehber sonrasında maalesef çözüme ulaşamadım. Ben de Revo programıyla Valorant'ı sildim ve şu an tekrardan indiriyorum.

Yaptığınız rehber sonrasında maalesef çözüme ulaşamadım. Ben de Revo programıyla Valorant'ı sildim ve şu an tekrardan indiriyorum.
Kablo değişikliği sonrası ve Revo ile Valorant'ı silme işlemi sonrasında paket kaybını incelediğimde %0 olarak görünüyor. Ve artık oyundan atmıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı