Valorant Birkaç Elden Sonra Kill Alamamak

BadKarma

Kilopat
Daha fazla  
Başlarda, hatta saldırı veya defansta çok iyi oynuyorum(kendimi övmeyi ve övülmeyi hayatta sevmem ama cidden iyi oynuyorum) her el en az 2-3 kişi vuruyorum ama belirli bir süreden sonra (defanstan saldırıya geçme örneği gibi) önümde sabit duranları vuramıyorum.

Cidden önümde sabit duranlara cross doğrultamıyorum saçma sapan yerlere sıkıyorum. Ölüm maçında da iyi oynuyorum ama belirli bir süreden sonra aim bozuluyor cross doğrultamıyorum(süre uzadıkça daha iyi oynamam gerekirken kötü oynamaya başlıyorum).

Sebebini hala anlayabilmiş değilim, tilt de olmuyorum mentalim de iyi gitmesine rağmen neden olduğunu hala anlayamadım. Örneğin; 1 günde 10 maç giriyorsam 3 maçta en az 20 vuruyorum, geri kalan maçlar da ya karşısı çok iyi oluyor ya da önümdeki çok ama çok basit killeri alamıyorum(Heyecan vs yaşamıyorum sıkarken)

Arkadaşla oynarken onun vuramadıklarını ben vuruyorum(kümem gold 2,arkadaş ise plat 3,karşıya gelenler plat+), benim vuramadıklarımı o vuruyor.
Akli dengemi yitirmek üzereyim hiç bir mantıklı açıklaması yok. CS:GO'dan örnek verecek olursak.CS'de sabit duran adamı kaçırma olasılığım %10 (tilt olup mentalimi kaybetmiş olsam dahi).

Oyundan "anlayan" arkadaşlar mantıklı bir açıklama yapabilir mi zahmet olmazsa?

Değişiklik iyidir, Vandal oynuyorsan bir süre Phantom oyna. Skin kullanıyorsan bir süre skin kullanma ya da farklı bir skin'e geç. En önemlisi mentalite, mentalini ne kadar yüksek tutarsan ve aslan mentalitesiyle oynarsan o kadar iyi oynarsın. Ben vuramıyorum, bir kaç el sonra aimim kayıyor demek yerine bir kaç el sonra daha iyi olacağım diyebilmelisin kendine.

Hocam adhd bende var ama bundan kaynaklı mı yani bir tür sorun mu Valorant oynamaya bu?

Adhd konusunda endişelenmen gereken Valorant değil de genel hayatın olması gerekir. Adhd sahibi insanların dikkati kısa sürede dağılır. Odaklanma ve çabuk sıkılma belirtileri gösterirler.

Aynı sorunu yaşıyorum ama ben oyunu salarak oynadığımdan olabilir. Ben 1-2 tur takımı taşımaya çalıştıktan sonra artık takım beni taşısın diye söylenip sage alıyorum.

Ama bunun farkındayım ki cross hareket ederken adamın üstüne zar zor geliyor. Ve HS atmam imkansızlaşıyor diyebilirim.

Bence sebebi Gold 2 olman ama neyse. Belki 1V1'de iyisindir ama genel oyun okuman kötüdür. Oyun uzakdıkça yani stratejinin önemi arttıkça oyundan düşüyorsundur. Yani böyle bir şeyi kafana takman bile yanlış. Oyununu oyna, antrenmanlarını yap, eğer gelişebilecek potansiyelin varsa düzelir kendiliğinden.

Adhd konusunda endişelenmen gereken Valorant değil de genel hayatın olması gerekir. Adhd sahibi insanların dikkati kısa sürede dağılır. Odaklanma ve çabuk sıkılma belirtileri gösterirler.

Selam öncelikle küçüklükten beri adhd var aslında çok sorun yaşamadım ama ilkokul ve ortaokul yıllarında yani konsantrasyonun anlamını bilmediğim yıllarda biraz sorun evet yaşadım. Fakat şu an kendimi ortamlara adapte etmeye çalışıyorum konsantrasyonumu biraz daha iyi tutmaya çalışıyorum ayrıca adhd ile ilgili biraz daha bilgi rica etsem?

Öyle bir sorun olsaydı diğer oyunları da oynayamazdım. Örneğin CS'de sıkıldığımda müzik dinleyerek bile ses kasarak vuruyodum.
Mentalin düşüyor yavaş yavaş. Takımdakileri ve karşı rakibini sustur moralini bozmasınlar ki rahatça oynayabilir sevgiler.

Hocam adhd bende var ama bundan kaynaklı mı yani bir tür sorun mu Valorant oynamaya bu?
Sanmıyorum mentalim iyi gidiyor ama arka arkaya vuramamaya başlayınca düşmeye başlıyor.
Aynı sorunu yaşıyorum ama ben oyunu salarak oynadığımdan olabilir. Ben 1-2 tur takımı taşımaya çalıştıktan sonra artık takım beni taşısın diye söylenip sage alıyorum.

Ama bunun farkındayım ki cross hareket ederken adamın üstüne zar zor geliyor. Ve HS atmam imkansızlaşıyor diyebilirim.
Ben hiç bir zaman salmadım, beni taşısınlar diye de söylenmedim sadece oynamaya devam ettim ama o vuramama olayı arka arkaya olunca kafayı yememek elde değil.

Her maç entry alma, kötü oynadığın bir günde savunma karakteri al görevini yap yeter (duvar kurma, smoke atma vs.) sen takıma yardım et diğer entryler vursun. Bazen de entry al, böyle böyle rank atla, karşına yüksek elo gelecek doğal olarak yani böyle böyle oynayacaksın. Ben Yücelik 1'den Elmas 2'ye kadar düştüm biraz da vuramamamdan kaynaklı (uzun süre CS:GO oynadığım için kas hafızam mı alıştı artık bilemiyorum :D)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı