Yok arkadaşın aldığı vpyi dedim.Benim aldığım hesap mı hocam?
Yok arkadaşın aldığı vpyi dedim.Benim aldığım hesap mı hocam?
Benim aldığım hesap mı hocam?
Vp değilde hesap almıştım 2 gün sonraydı galiba para yatırıldıktan sonraki.Hocam bu arada sizin hesabınız ne zaman kilitlendi vpyi kullandıktan sonra?
Hocam tamamda CC'yi ben yapmadım ki adam bana attı ben attığında CC VP olduğunu bilseydim zaten kullanmazdım gerçi öyle mi hala emin değilim ama umarım değildir.
Hesap kilitlendi yazıyor. Riot ile iletişime geç falan yazıyor hesaba girdiğindeVp değilde hesap almıştım 2 gün sonraydı galiba para yatırıldıktan sonraki.
VP değil de hesap almıştım 2 gün sonraydı galiba para yatırıldıktan sonraki.
Umarım inşallah ya.Dostum CC ile vp miktarı öde aç işi eskidendi. Hesabını sonsuza dek uzaklaştıyorlar şimdi. Geçmiş olsun dua et CC çıkmasın.
Neden kilitlendi hesabım hile falan kullanmadım yazmıştım cevapta açmak için gereken tutar yazıyordu cevapta. Adam hesabı yeni mail kurup vermişti o yüzden format atınca gitti mail fotoğrafları yok.Hocam siz mail attıysanız eğer maili bana atabilir misiniz ya bu konunun içerisine adamlar ne demiş merak ediyorum hesap kilitlendiğinde.
2022 de oldu dediğim olay değiştiyse bilemem.Dostum CC ile vp miktarı öde aç işi eskidendi. Hesabını sonsuza dek uzaklaştıyorlar şimdi. Geçmiş olsun dua et CC çıkmasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.