Valorant CC ile VP alınıp alınmadığı nasıl anlaşılır?

Neden kilitlendi hesabım hile falan kullanmadım yazmıştım cevapta açmak için gereken tutar yazıyordu cevapta. Adam hesabı yeni mail kurup vermişti o yüzden format atınca gitti mail fotoğrafları yok.

2022 de oldu dediğim olay değiştiyse bilemem.
Ben yan hesabımdan sordum bu olayı cevap bekliyorum.

Neden kilitlendi hesabım hile falan kullanmadım yazmıştım cevapta açmak için gereken tutar yazıyordu cevapta. Adam hesabı yeni mail kurup vermişti o yüzden format atınca gitti mail fotoğrafları yok.

2022 de oldu dediğim olay değiştiyse bilemem.
Hesap kilitlenmeden riota ticket atarak garantiye al . Vpni geri alırlar belki

Ne diyerek açayım hocam.
Çekilişten çıkan vp çalıntı olmasından şüpheleniyorum yaz başlığa altına iyice anlat. Ama güzel yorum yap dediler falan deme çekilişten çıktı de.Güvenilir gelmedi de vpyi geri alabilir misiniz çalıntı durumu olursa yada şuan de

Bir yerden VP aldım işlemin şüpheli olduğunu düşündüğüm için bu işlemi iptal etmek istiyorum vb tarzı bir şeyler yaz.
Böyle de olabilir

Tamamdır teşekkürler arkadaşlar çekilişten çıkti diyeceğim son durumuda anlatırım sizlere.

Aynen sen işlemi başlat ki başın yanmasın. Çekilişten çıktı de veya bir siteden aldım güvenemedim falan de ki işlemi yap. En azından bildirdi desinler.
Çekilişten çıkan vp çalıntı olmasından şüpheleniyorum yaz başlığa altına iyice anlat. Ama güzel yorum yap dediler falan deme çekilişten çıktı de.Güvenilir gelmedi de vpyi geri alabilir misiniz çalıntı durumu olursa yada şuan de

Böyle de olabilir
Böyle yazdım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-03 014150.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-03 014150.png
    16,8 KB · Görüntüleme: 86

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-03 151723.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-03 151723.png
    50,1 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:

Technopat Haberler