Valorant çöktü mü?

İşletim sistemi
Windows 10

osman5123

Hectopat
Yer
Ankara
Soru baslikta arkadaşlar, bana su ekrani veriyor. Sizin için de oyle mi?

1633489464345.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortada ilk cümlede belirtmişler zaten ingilizce olduğu için fark etmediniz sanırım :) Çoğu kişide var aynı sorun.

Abi ben direkt Riot Client i hiç açamıyorum siz oyunu açabilmişsiniz, dün Client güncellemesi almıştım, ondan Valorant kısayolunu sildim tekrardan aynı hedef uzanımıyla kısayol
"C:\Riot Games\Riot Client\RiotClientServices.exe" --Launch-product = Valorant --launch-patchline = Live oluşturduğumda da "Oyunu bu şekilde başlatamıyoruz" hatası alıyorum.

Abi ben direkt Riot Client i hiç açamıyorum siz oyunu açabilmişsiniz, dün Client güncellemesi almıştım, ondan Valorant kısayolunu sildim tekrardan aynı hedef uzanımıyla kısayol
"C:\Riot Games\Riot Client\RiotClientServices.exe" --Launch-product = Valorant --launch-patchline = Live oluşturduğumda da "Oyunu bu şekilde başlatamıyoruz" hatası alıyorum.
Bende de aynısı olmuştu Riot Client üzerinden değil de Valorant'tan girmeyi dene. Eğer dosya konumunu bozduysan tekrar Valorant indirip aynı konuma kurarsan onaracaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı