Valorant çok az RAM kullanıyor

Dostum ben performans artsın diye aldım RAM'i. Hiçbir şey değişmedi onu söylüyorum ve nedenini bulmak istiyorum.
Knk ram performans arttırmaz sana durumu şöyle anlatıyım normal kullanımda ram 6 kullanıyor 2 GB boşta kalıyorsa ve bu hiç değişmiyorsa yani 8 üstü ram kullanmıyorsan ram almanın hiçbir gereği yok hangi durumlarda var diye sorarsan 8 üstünde kullanıyorsan gerek var mesela normal oyun oynarken ram 6 gb kullanır ama arkadan bide müzik açayım dersen 8 hatta 8ide geçer uzun lafın kısası ram arka planda daha çok işlemi yapmanı sağlar hem oyun müzik belki video vb

Dostum ben performans artsın diye aldım RAM'i. Hiçbir şey değişmedi onu söylüyorum ve nedenini bulmak istiyorum.

Eki Görüntüle 2068754

Buyurun, anlık SS aldım ve burada paylaşıyorum bakın.
ISLC ramin geri kalanını kullanımını engelliyor olabilir belki eski ayarlarından dolayı tam emin olmak içinse bi format iyi olur

Kanka RAM performans arttırmaz sana durumu şöyle anlatayım normal kullanımda RAM 6 kullanıyor 2 GB boşta kalıyorsa ve bu hiç değişmiyorsa yani 8 üstü RAM kullanmıyorsan RAM almanın hiçbir gereği yok hangi durumlarda var diye sorarsan 8 üstünde kullanıyorsan gerek var mesela normal oyun oynarken RAM 6 GB kullanır ama arkadan bir de müzik açayım dersen 8 hatta 8IDE geçer uzun lafın kısası RAM arka planda daha çok işlemi yapmanı sağlar hem oyun müzik belki video vb.

Islc RAM'in geri kalanını kullanımını engelliyor olabilir belki eski ayarlarından dolayı tam emin olmak içinse bir format iyi olur.

Evet RAM bu işe yarıyor biliyorum. Ama oyunun diğer kullanıcılara kıyasla bu kadar az RAM kullanmasını garipsedim. Ben bir format atayım madem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı