Valorant CPU %100 kullanımı ve takılmalar

• Konuyu başlatan liuqn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2.494

liuqn

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.
i5 4460 3.2GHz işlemci.
1050 Ti ASUS rogstrix ekran kartı.
8 GB 1600mmHZ RAM.
ASUS H-81 gamer anakart.
Ve Samsung EVO 370 SSD 250GB'lik yere kurulu.

Oyun oynarken görev yöneticisinin verdiği grafiklerde CPU'mun %100 olduğunu ve ayarlar en düşükte olmasına rağmen oyun hiç akıcı değil.
FPS'im 220-90 arası değişip duruyor. Takılma yok ama hiç akıcı değil. Anakartımın işlemci yuvasındaki 3 adet pin kırık ve işlemcimin fanının 1 klipsi kırık kontrol ettiğim kadarıyla fan tam oturmuş şekilde hiç hareket etmiyor. Sorunun ne olduğu hakkında bilgisi olan var mıdır?

Dipnot: Çok nadiren 10 oyunum 1'inde 0 kasma 0 drop akıcı şekilde oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar en düşükte olmasına rağmen oyun hiç akıcı değil.

Grafik kalitesini düşürürsen yük işlemciye biner. %100 CPU sorunun varsa düz mantık grafiği arttırmayı denemelisin.

Anakartımın işlemci yuvasındaki 3 adet pin kırık ve işlemcimin fanının 1 klipsi kırık kontrol ettiğim kadarıyla fan tam oturmuş şekilde hiç hareket etmiyor.

Bunları en kısa sürede halletmenizi öneririm.

Hocam sorun acaba 3 adet kırık pin olabilir mi? Sadece soruyorum...
CPU Sorununu tüm herşeyde yaşasam bunu düşünebilirdim :)
Grafik kalitesini düşürürsen yük işlemciye biner. %100 CPU sorunun varsa düz mantık grafiği arttırmayı denemelisin.

Anladım teşekkür ederim deneyip dönüş yapacağım

Dediğin gibi ayarları yükselttiğimde fps seviyem 150 felan oldu ama akıcılık birazda olsa arttı ama halen cpu %100 devam ediyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı