Daha fazla
Mouse'umda bulunan, tek tıklama halinde üçlü atış, basılı tutulması halinde seri atış yapmama olanak sağlayan makro tuşumu Vanguard tespit ederek HWID ban atmış, bununla ilgili 1 haftadır ticket açıyorum fakat ticket direkt olarak kapatılıyor. Neymiş efendim makro kullanımı yasakmış. Yahu üretici firma bu fareyi üretirken al da FPS oyunlarında kullan diye koymuş bu butonu ne anlatıyorsun sen.
Üretici firma ile oyunun ne alakası varMouse'umda bulunan, tek tıklama halinde üçlü atış, basılı tutulması halinde seri atış yapmama olanak sağlayan makro tuşumu Vanguard tespit ederek HWID ban atmış, bununla ilgili 1 haftadır ticket açıyorum fakat ticket direkt olarak kapatılıyor. Neymiş efendim makro kullanımı yasakmış. Yahu üretici firma bu fareyi üretirken al da fps oyunlarında kullan diye koymuş bu butonu ne anlatıyorsun sen.
Oyun da buna yasak diyor, oyun bunu dediği sürece kullanmanız yasak. Anlamak bu kadar zor mu cidden?Yahu üretici firma bu fareyi üretirken al da fps oyunlarında kullan diye koymuş bu butonu ne anlatıyorsun sen.
Bir ara valorant arkada açıkken the amazing spiderman 2 kurdum.... Ve hala bu nedenden mi bilmiyorum.Arkadaşlar bayağıdır duyduğum bir olay bu. Sosyal'de bir arkadaş daha yaşamış bunu. Örnek offline oyun hilelerini veya crack dosyalarını Vanguard hile olarak algılıyor. Dikkat edin HWID ban yemeyin sonra benden söylemesi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.