Valorant crack oyun dosyalarını hile olarak algılıyor

Daha fazla  
Arkadaşlar bayağıdır duyduğum bir olay bu. Sosyal'de bir arkadaş daha yaşamış bunu. Örnek offline oyun hilelerini veya crack dosyalarını Vanguard hile olarak algılıyor. Dikkat edin HWID ban yemeyin sonra benden söylemesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir şey ok oyun çıktığından beri hem crack oyun hem Valorant oynuyorum daha sorun yaşamadım.

Ben aynı şekilde crackli oyun kullandım Valorant'ta oynadım ama ban yemedim. Artık şans mı belli oyunlara mı yapıyor anlamadım.

Mouse'umda bulunan, tek tıklama halinde üçlü atış, basılı tutulması halinde seri atış yapmama olanak sağlayan makro tuşumu Vanguard tespit ederek HWID ban atmış, bununla ilgili 1 haftadır ticket açıyorum fakat ticket direkt olarak kapatılıyor. Neymiş efendim makro kullanımı yasakmış. Yahu üretici firma bu fareyi üretirken al da fps oyunlarında kullan diye koymuş bu butonu ne anlatıyorsun sen.

Mouse'umda bulunan, tek tıklama halinde üçlü atış, basılı tutulması halinde seri atış yapmama olanak sağlayan makro tuşumu Vanguard tespit ederek HWID ban atmış, bununla ilgili 1 haftadır ticket açıyorum fakat ticket direkt olarak kapatılıyor. Neymiş efendim makro kullanımı yasakmış. Yahu üretici firma bu fareyi üretirken al da FPS oyunlarında kullan diye koymuş bu butonu ne anlatıyorsun sen.

Aynı şekilde macro bende de var korkudan kullanmadım.

Mouse'umda bulunan, tek tıklama halinde üçlü atış, basılı tutulması halinde seri atış yapmama olanak sağlayan makro tuşumu Vanguard tespit ederek HWID ban atmış, bununla ilgili 1 haftadır ticket açıyorum fakat ticket direkt olarak kapatılıyor. Neymiş efendim makro kullanımı yasakmış. Yahu üretici firma bu fareyi üretirken al da fps oyunlarında kullan diye koymuş bu butonu ne anlatıyorsun sen.
Üretici firma ile oyunun ne alakası var 😁 Oyunun kurallarını ihlal etmişsiniz bunda sorun yok.

Kernel seviyesi anti hile sistemi yapmanın sorunları işte. Valorant bu yüzden oynamıyorum oynamayı da düşümüyorum, her şeyi görebiliyor.

Arkadaşlar bayağıdır duyduğum bir olay bu. Sosyal'de bir arkadaş daha yaşamış bunu. Örnek offline oyun hilelerini veya crack dosyalarını Vanguard hile olarak algılıyor. Dikkat edin HWID ban yemeyin sonra benden söylemesi.
Bir ara valorant arkada açıkken the amazing spiderman 2 kurdum.... Ve hala bu nedenden mi bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı