Valorant'ta profesyonel olmayan birisi 144Hz monitör almalı mı?

Oyundaki ligim gümüş 2, ama bulunduğum lige göre iyi oynadığımı düşünüyorum. Mesele Reyna ile attığım bir maçta skorum 33/20/7 şeklinde idi, kullandığım Acer Nitro QG221QBIi monitör ise 75Hz.

Marka model fark etmeksizin 144Hz bir monitör alsam sizce bu oynayışımı nasıl etkiler? Profesyonel olmayan ama yükselmek isteyen bir oyuncu sizce paraya kıyıp 144Hz bir monitör almalı mı? Sistemim oyunda en yüksek ayarlarda her daim 144 FPS'in bile üstünü çok rahat alıyor.

Akıcılığı yükseltmek için bence profesyonel olmanıza gerek yok. Oyundan keyif almak için bile satın alınabilir.
Bütçeniz müsaitse bence satın alın.

Oyundaki ligim gümüş 2, ama bulunduğum lige göre iyi oynadığımı düşünüyorum. Mesele Reyna ile attığım bir maçta skorum 33/20/7 şeklinde idi, kullandığım Acer Nitro QG221QBIi monitör ise 75Hz.

Marka model fark etmeksizin 144Hz bir monitör alsam sizce bu oynayışımı nasıl etkiler? Profesyonel olmayan ama yükselmek isteyen bir oyuncu sizce paraya kıyıp 144Hz bir monitör almalı mı? Sistemim oyunda en yüksek ayarlarda her daim 144 FPS'in bile üstünü çok rahat alıyor.
Bence almamalı. Profesyonel olmadığınız sürece pek gerek yok ama eğer daha fazla eğlenmek istiyorum diyor iseniz tabii ki alabilirsiniz.

Özellikle FPS türündeki oyunlarda akıcılık artacağı için oyun deneyimi artacaktır. Oynanış olarak çok bir fark bekleme ama. Olay kendini geliştirmede. Çokça antrenman yapıp, oyunu oynamaya devam edersen kendini geliştirirsin.

60 Hz monitörüm varken altın 3 falandım 144 Hz monitör ile şu an Ölümsüz 190 KP'deyim.

75 idare eder. Oynayışına gelecek olursak çok da etkilemez. CS'de 60Hz 10lvl adamlar var.144 ile daha fazla zevk alacağın kesin ama.

144 Hz her koşulda daha iyi olacaktır oyunda. Witcher 3 oynarken bile daha akıcı olacaktır.
Witcher 3'te bile 75 FPS'in üstünde alıyorum, ben de düşünmüştüm bunu :)
Bence alınır hocam, profesyonel olmasanız bile daha rahat ve daha fazla zevk verecektir. Bütçeniz nedir?
Ben hangi monitörü alacağıma karar verdim zaten, yine de teşekkür ederim ilgi alakan için :)
Akıcılığı yükseltmek için bence profesyonel olmanıza gerek yok. Oyundan keyif almak için bile satın alınabilir.
Bütçeniz müsaitse bence satın alın.
75Hz monitörde bile çok sarıyor Valorant, 144Hz monitördeki oyun deneyimini düşünemiyorum bile :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı