Valorant Destek Banı Kaldırmıyor

whatsername21

Hectopat
Daha fazla  
Daha önce başka bir konu açarak Valorant'ın sürekli hata vermeden çöküp masaüstüne attığını ve oyunu sürekli yeniden başlatmam gerektiğini belirtmiştim. Dün oyunu oynarken yine bu çökme sorunu yüzünden oyun içinde AFK kalınca 1 haftalık ban yedim. Ticket atıp derdimi anlattığımda da "çok üzgünüz kanka yaaaaa" gibi saçma ve çocuksu söylemlerle banı kaldıramıyoruz deyip geçiştirdiler. Sırf oynamak için Battle Pass almıştım ve parasını ödediğim hizmeti bile kullanamıyorum şu an bu "kanka" anlayışından ötürü. Söylemek istedim sadece.

Daha önce başka bir konu açarak Valorant'ın sürekli hata vermeden çöküp masaüstüne attığını ve oyunu sürekli yeniden başlatmam gerektiğini belirtmiştim. Dün oyunu oynarken yine bu çökme sorunu yüzünden oyun içinde AFK kalınca 1 haftalık ban yedim. Ticket atıp derdimi anlattığımda da "çok üzgünüz kanka yaaaaa" gibi saçma ve çocuksu söylemlerle banı kaldıramıyoruz deyip geçiştirdiler. Sırf oynamak için Battle Pass almıştım ve parasını ödediğim hizmeti bile kullanamıyorum şu an bu "kanka" anlayışından ötürü. Söylemek istedim sadece.

Derecesiz atabiliyor olman gerek. Derecesizde kas bpni.

Ben de League of Legends oynadığım zamanlar çok ban yedim oyunun kendi hatası yüzünden. Klasik bir hata var, çok oynayanlar yaşamıştır. Maç başlamadan önce sıkıntı yok, başladığı anda oyun çöküyor ve hiçbir şekilde giremiyorsunuz.

Geçmiş olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı