Valorant diskin 100'de 100'ünü kullanıyor

598425

Decapat
1688384547680.png

Daha demin Valorant oynuyordum bir anda bilgisayar mavi ekran verdi ve bu yaklaşık olarak 5. mavi ekran verişi. Daha sonra tekrardan bilgisayarı açıp Valorant'a girmeye çalıştım fakat Valorant açılmadı ve görev yöneticisine girince böyle bir ekranla karşılaştım.

Eki Görüntüle 1845749

Daha demin Valorant oynuyordum bir anda bilgisayar mavi ekran verdi ve bu yaklaşık olarak 5. mavi ekran verişi. Daha sonra tekrardan bilgisayarı açıp Valorant'a girmeye çalıştım fakat Valorant açılmadı ve görev yöneticisine girince böyle bir ekranla karşılaştım.
Saniyede 280mb/s civarlarında okuma yaptığını görüyoruz. Bu gayet normal valorant yüksek bir oyun. Mavi ekran verirken nasıl bir hata alıyorsunuz ve mavi ekranı ne zaman alıyorsunuz? Durduk yere mi yoksa bir eylemi gerçekleştirirken mi?

Hocam Valorant'nun bulunduğu disk dolu büyük ihtimal bir bakın isterseniz.

başlat-çalıştır-"cmd" yaz sağ tıkla yönetici olarak çalıştır.
Siyah ekrana şunları yaz.

chkdsk /r /f ve entera bas.

bilgisayarı yeniden başlat ve başlatırken hiçbir tuşa basma 1 saat mola ver o süreçte bilgisayarın harddiski kendini temizlesin ( içindekiler silinmez merak etme )

İyi oyunlar.

Hocam Valorant'nun bulunduğu disk dolu büyük ihtimal bir bakın isterseniz.

40 GB bos alan var.

Saniyede 280mb/s civarlarında okuma yaptığını görüyoruz. Bu gayet normal Valorant yüksek bir oyun. Mavi ekran verirken nasıl bir hata alıyorsunuz ve mavi ekranı ne zaman alıyorsunuz? Durduk yere mi yoksa bir eylemi gerçekleştirirken mi?

Valorant oynarken bir anda.

Başlat-çalıştır-"CMD" yaz sağ tıkla yönetici olarak çalıştır.
Siyah ekrana şunları yaz.

Chkdsk /r /f ve entera bas.

Bilgisayarı yeniden başlat ve başlatırken hiçbir tuşa basma 1 saat mola ver o süreçte bilgisayarın hard diski kendini temizlesin ( içindekiler silinmez merak etme )

İyi oyunlar.

Yeniden başlatınca PC açıkmı bırakayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı