Valorant doğru sens nasıl bulunur?

Rayzer

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD 7700xt
AMD ryzen 5 7600
Valorant oyuncusuyum. 800 DPI kullanıyorum. Çoğu sens de ortalama kill alıyorum fakat hangi sens benim için daha iyi bilmiyorum. YouTube'da çeşitli videolar gördüm fakat yararlanamadım. Artık adam vuramadığımda otomatik sens değiştiriyorum ister istemez. Kendi sensimi nasıl bulurum?

Valorant oyuncusuyum. 800 DPI kullanıyorum. Çoğu sens de ortalama kill alıyorum fakat hangi sens benim için daha iyi bilmiyorum. YouTube'da çeşitli videolar gördüm fakat yararlanamadım. Artık adam vuramadığımda otomatik sens değiştiriyorum ister istemez. Kendi sensimi nasıl bulurum?

Öncelikle adam vuramadığında sensini değiştirme alışkanlığını bırak. Bir sens bul ve sürekli o sens ile oyna profesyonel oyunculara bakarsan eğer uzun yıllardır aynı sens ve dpi ile oynarlar çünkü ne kadar stabil o kadar iyi. Eğer düşük sens oynuyorsan 0.3-0.4 sensleri sana uygun olacaktır. Kendi sensini poligona girip deneyerek bulacaksın dediğim gibi düşük sens ise kendine göre ayarla deneyerek ve o sens ile ilerle değiştirme alış ona.

Ben 800 DPI ile 0.3 sens kullanıyorum yavaşın bir üstü tepkileride hızlı verebiliyorsun.

Tepkiler hassasiyetiniz fazlasıyla düşük değilse eğer flasha dönmenizi etkilemez aslında onu etkileyen flicklerinizdir. Yani aim çalışmak bunun önüne geçer.

Bana mesela onlar çok yavaş geliyor.0.4'ten altı yavaş gelmeye başlıyor.

Yani diyebileceğim Poligon'da her türlü sens ve DPI ayarını test edin veya maçlardada olur refleks ve aiminize göre bir şey bulun.

Mouse ve mouse pad de önemli burada. Scyrox V8 var. 1800 DPI. 0.205 ile oynuyorum.

Büyük mouse pad tercihimdir benim hem klavye hem de mouse için güzel oluyor bence.

Peki aimim düşük sens kullanırken mi daha stabil olur yüksek sens mi?Bazıları düşük sens daha stabil olur diyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı