Ultra'da ne olduğunu söyledim ama tekrar yazayım ekran kartı kullanımım %60 ve FPS 90 civarında
En çok bahsedilen şey işlemcimin yetmediği oldu, diyelim ki öyle. Youtube a gtx1650-i5 9300h ikilisinin valorant, cs go testlerile baktığımızda benimki gibi %30 larda kullananlar da var, %80 ekran kartı kullanımını görenler de var. Benim merak ettiğim şey sadece bu eğer dediğiniz gibi ise nasıl bazılarında işlemci yeterken bazılarında yetmiyor sebebi nedir ne yapmam gerekiyor yetmesi için
Az önce yaptığım denemede atış poligonunda en yüksek ayarlarda %70 %95 arası ekran kartı kullanımını elde ettim ve 100-150 arası FPS aldım.(Daha önce denediğimde olmamıştı). İşlemci 85° civarında, %40 kullanımdaydı Ama bundan sonra ölüm maçına girdiğimde her şey geri eski haline döndü ve %50-60 ekran kartı kullanımı, 90° civarıda (bazı anlarda Max 95°)de %60 civarı işlemci kullanımı oldu. Yani buradan sizin dediğiniz işlemcinin yetersiz kalabilme durumu oluyor. Bunun bende bazı aynı özellikteki kullanıcılarda olup bazılarında olmama sebebi nedir bunu gerçekten çok merak ediyorum nerede yanlış yapıyorum bilemiyorum