Sistemim CS:GO'nun minimum özelliklerini ucu ucuna karşılarken Valorant'ın minimum gereksinimlerinin tahmin edebileceğiniz gibi üzerinde. Buna rağmen CS:GO'da 200 FPS alırken Valorant'ta 20 FPS alıyorum, sebebi nedir?
CS:GO'ya göre daha yüksek FPS veriyor Valorant. Örnek benim sistemim Valorant 5V5 300 FPS altına nadir düşüyor. CS:GO D2 hariç diğer mapler ortalama 170.
Sorun optimizasyonda o kadar kötüki bütün maplarda sana birkaç yer gosteririm oralara gelince acayip FPS düşüyor ve drop giriyor optimizasyonu çok kötü Valorant'ın.
Sorun optimizasyonda o kadar kötüki bütün maplarda sana birkaç yer gosteririm oralara gelince acayip FPS düşüyor ve drop giriyor optimizasyonu çok kötü Valorant'ın.
Bence CS:GO kadar kötü olamaz. Günden güne sistem gereksinimleri arttıran bir oyun motoruna sahip Bu arada ben CS:GO DM full server da 5v5 rekabetçi maçlara göre daha yüksek ve stabil FPS değerleri alıyorum. Bu da bence çok anormal bi durum.
8 GB RAM AMD Radeon R7 M.265 GPU Intel Core i5 4200-U 1.60GHz CPU. CS:GO sistem gereksinimleri Valorant'a kıyasla daha yüksek olduğundan Valorant'ta CS:GO'ya kıyasla daha yüksek FPS beklemekteydim bu durum garibime gitti.