Arkadaşlar pcim iyi değil ama Valorant oynamak istiyorum şu videodaki gibi grafikleri nasıl yaparım?
GTA V açtı, MC'de 1.12.2 1.14 gibi sürümlerde 100-80 altına inmiyor.Bu sistemin Minecraft çalıştıracağından şüphem var hocam.
GTA V açtı, MC'de 1.12.2 1.14 gibi sürümlerde 100-80 altına inmiyor.
Aga benim dediğimi yap fpsin artar.Konuyu hortlatıyom ama yapabilen var mı bende oynamak istiyorum şu oyunu.
Kral illa yapıcam diyorsan söylediklerimi yap ama garanti veremem ban yeme riski olabilir düşük düşük yaparsanız sorun olmaz. İlk başta %appdata% yazıp Local Kısmına giriniz. VALORANT'a girdikten sonra Saved dosyasına girin. Oradan Confige basın ve en üstteki dosyaya girin oradan Windows yapın oradanda GameUserSettingse girin orada ResoulationQuality var bunu 50'ye kadar çekebilirsin bu sadece çözünürlülüğü düşürür. Grafikler içinde ResoulationQuality altındaki bütün 3 leri 0 yapabilirsin. Dediğim gibi oyun içerisindeki dosyalar ile oynandığı için azda olsa ban riskin var sana kalmış bişey.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.