Valorant düşük sensitivity iyi mi?

IChaosXT

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, bu konuya geçmeden önce biliyorum sens kendimize göre ayarlanması gereken bir şey ancak size de sormak istedim sensim çok düşük bu iyi bir şey mi?

Aslında çoğu sens de zorlanmadan oynayan birisiyim ama genellikle düşük

Şu anki sens: 0.2 DPI 400
Diğer kullandığım sensler: 0.4 sens 800 DPI
Diğer kullandığım sensler: 0.4 sens 400 DPI
Diğer kullandığım sensler: 0.2 sens 800 DPI

Öncelikle herkese merhaba, bu konuya geçmeden önce biliyorum sens kendimize göre ayarlanması gereken bir şey ancak size de sormak istedim sensim çok düşük bu iyi bir şey mi?

Aslında çoğu sens de zorlanmadan oynayan birisiyim ama genellikle düşük

Diğer kullandığım sensler: 0.4 sens 800 DPI
Diğer kullandığım sensler: 0.4 sens 400 DPI
Diğer kullandığım sensler: 0.2 sens 800 DPI
Düşük DPI oynamak yerine yüksek DPI düşük sens yapmak daha iyi olacaktır. Ama 0.2 gerçekten az bir değer. 1600 0.13 gibi bir şey yapın minimum. Daha verimli.

Elin neyde rahatsa onu kullan. Başkasının hassasiyet ayarları konsol oyunları ve kontrolcü ile oynanan oyunlar dışında kişiye göre değişen bir şey. Konsolda neden böyle dedim; çünkü konsolda sekme kontrolü belli hassasiyetlerde daha iyi oluyor.

Aslında çoğu sens de zorlanmadan oynayan birisiyim ama genellikle düşük.

Şu anki sens: 0.2 DPI 400.
Diğer kullandığım sensler: 0.4 sens 800 DPI.
Diğer kullandığım sensler: 0.4 sens 400 DPI.
Diğer kullandığım sensler: 0.2 sens 800 DPI.

Hocam dediğiniz gibi tamamen kişiye göre değişen bir durum örneğin X kişisi az sens ile çok iyi oynuyordur ama y kişisi az sens ile kötü oynuyordur tamamen kişisel ama alışılırsa güzel olabilir.

Sende kendine göre ayarlanmasını söylemişsin zaten. Yüksek hassasiyete sahip olan E-sporcusuda var, düşük hassasiyete sahip olanıda var.
Sana kaç iyi geliyor ise onu kullan.
Yok şu E-sporcu şunu kullanıyor, yok şu şunu kullanıyor yapmayacaksın.

eDPI önemli. Şuan çok düşük. Gerektiğinde 180 flick atabiliyor musun bu şekilde? 1 tur atmak için fareni 1.5 metre yana kaydırman lazım bu sensle. Yani aşırı düşük. Sens vs kisiye göre ama bu sana zarar verir. Rahat 180 atabilecegin bir sense gec.

eDPI önemli. Şuan çok düşük. Gerektiğinde 180 flick atabiliyor musun bu şekilde? 1 tur atmak için fareni 1.5 metre yana kaydırman lazım bu sensle. Yani aşırı düşük. Sens vs kisiye göre ama bu sana zarar verir. Rahat 180 atabilecegin bir sense gec.
hocam e dpi tam olarak ne oluyor

Sens ile DPI'ın birleşimi. Genel olarak eDPI kullanılır sens hesabı için.

Sens ile DPI'ın birleşimi. Genel olarak eDPI kullanılır sens hesabı için.
80,0 çıktı sonuç

Sens * DPI. Senin ayarlarınla 80 çıkıyor. Yani bir inç hareketine 80 pixel kımıldıyor gibi düşün. 1 inç 2.5 cm ediyor. 1920 yatayda bi ekranın en soldan en sağına 24 inç hareket gerekecek. 61 cm ediyor. Yarım metre. Sadece ekranı en soldan en sağa. Oyunlarda 360 derece çözünürlükten bir kaç kat fazla hareket demektir genelde. Yani aşağı yukarı 2.5-3 kere en soldan en sağa götürdüğünü varsayarsak ancak 360 atıyorsun (tahmini söylüyorum bunu), 150-160 cm hareket demek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı