Valorant e-spor bitti mi?

Aidenzawesome

Hectopat
Daha fazla  
Valorant e-spor bitti mi? Maçlar oluyor mu? Valorant oynuyorum yüksek ranktayım ve bir dahaki sezon veya aylar sonra e-spor kariyerim olmasını istiyorum yani çok yüksek derecede iyi oynamaya başladım. Kendimi nasıl gösterebilirim?

Valorant e-spor bitti mi? Maçlar oluyor mu? Valorant oynuyorum yüksek ranktayım ve bir dahaki sezon veya aylar sonra e-spor kariyerim olmasını istiyorum yani çok yüksek derecede iyi oynamaya başladım. Kendimi nasıl gösterebilirim?

Radyant rankında keşfedilmek için şansınız oluyor zaten imkan varsa Premier'de oynanabilir.

Maalesef ama yayın açarak TikTok'ta kesit koyarak bir şekil keşfedilme ihtimalim olabilir mi?

Küçük turnuvalar oluyor bazen o turnuvalara katılarak kendini gösterebilirsin iyi derece elde edersen ödülde kazanabilirsin orada seni izleyip keşfedecek birileri illa olacaktır.

Küçük turnuvalar oluyor bazen o turnuvalara katılarak kendini gösterebilirsin iyi derece elde edersen ödülde kazanabilirsin orada seni izleyip keşfedecek birileri illa olacaktır.

Yani TikTok'ta bazı canlı yayınlara katılıyorum Twitch-Kick vs için gidiyorum gayet de güzel oynuyorum pek gören olmuyor görselerde şans falan diyorlar işte.

Supraze gibi globalde bile çok ilgi çeken içerikler sunamazsan zor gibi. Ladiff'in bile izlenmeleri çok düştü, insanlar artık dümdüz kill klipler izlemiyor.

Edit seviyem kötü olduğu için edit yapamıyorum bu yüzden dolayı da kliplerimi hazırlamak çok aşırı uzun ve zor oluyor normalde TikTok'ta hesap açıp bu şekil takipçi elde etmeyi planlıyordum edit yapsamda aşırı kötü berbat oluyor vuruş yerleriyle efektler denk gelmiyor adamı vurmadan falan klip atlıyorum :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı