Valorant ekran kartı kullanımı nasıl artırılır?

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
2
Daha fazla  
%50'sini kullanıyor fakat meraktan %100 yapmak istiyorum, FPS değerlerine bakacağım sadece. Kart GTX 1050 Ti, nasıl yapabilirim? BIOS üzerinden olacak ise anakart B550 MAG Tomahawk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözünürlüğü artırın grafik ayarlarını dibine kadar açın. Antialising gibi özellikleri sonuna kadar açın yükselsin. %50'de olması iyi değil çözünürlük artırın.
İşlemci ağırlıklı bir oyun. Ayarlar en yüksekteyken bile kullanım o şekildeyse, yapılabilecek tek şey daha yüksek çözünürlüğe geçmek. Bunu yapmayı isteme nedeni daha yüksek performans ise, bu mümkün değil.

Monitörüm 1080p'yi bile desteklemiyor :/. Antialisingi deniyorum şimdi. İşlemci 3600X, ayarlar düşükte galiba.

1080P'de de %100 ekran kartı kullanımı olmuyor zaten. İşlemcin iyi olduğu için, performans konusunda çok sıkıntı yaşamıyor olman lazım. Mümkün olduğunda yüksek yenileme hızı olan, modern bir monitöre geçersen sistemin değil, senin performansın artar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı