Çözüldü Valorant ekranı sağ sol yapınca FPS düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Creax31

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600G.

16 GB RAM 3200 Mhz.

Asus Rog Strix RX 570

MSI Pro Series A520M-A PRO
Ekran kartım RX 570 en son sürüm güncel yani FPS yüksek 200 falan ama ekranı döndürünce FPS düşmesi yiyorum tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak özelliği de açık düzelmiyor alttaki videoda görebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon, işlemci olarak ne kullanıyorsun ? Oo tuhaf bir sorunmuş izledim video'yu.

Dostum sabit disk sorun olabilir. Hatalı BIOS (Overclock vb) işlemi olabilir. Çok nedenden dolayı olabilir. Bu sorunu ne zamandır yaşıyorsun ?

Pardon, işlemci olarak ne kullanıyorsun? Oo tuhaf bir sorunmuş izledim Video'yu.

Ryzen 5 2600.

Dostum sabit disk sorun olabilir. Hatalı BIOS (overclock vb) işlemi olabilir. Çok nedenden dolayı olabilir. Bu sorunu ne zamandır yaşıyorsun?

Bugün başladı overclock var ama 1 aylık falan. Arada düzeliyor sonra yine bozuluyor.

İşlemciniz nedir? HDD veyahut SSD'nin sağlık durumu kötüyse de olabilir. Bende de oluyordu.

%98 SSD sağlığı normal. Ryzen 5 2600.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…