Valorant Elo Sistemi Berbatlığı

yigitalyksel

Hectopat
Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere Valorant'a yeni sezon geldi ve elo sistemi sıfırlandı. Ben geçen sezonu Gold 1 olarak bitirdim, ve tekrardan Silver 1 olarak başladım. Ve az önce takımıma ve karşı takıma geçen sezon elmas 2 olarak bitiren kişiler geldi. Oyunu kaybettik ve Phoenix ile 8-18 gittim takımım bana sövdü. Sizce haksız mıyım?

Not: Biraz uykum var iyi anlatamamış olabilirim :(

Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere Valorant'a yeni sezon geldi ve elo sistemi sıfırlandı. Ben geçen sezonu Gold 1 olarak bitirdim, ve tekrardan Silver 1 olarak başladım. Ve az önce takımıma ve karşı takıma geçen sezon elmas 2 olarak bitiren kişiler geldi. Oyunu kaybettik ve Phoenix ile 8-18 gittim takımım bana sövdü. Sizce haksız mıyım?

Not: Biraz uykum var iyi anlatamamış olabilirim :(

Radiant olanları da Platin 3'e attı sonuç olarak platlar da radiant oyuncular ile eşleşti. Sezon başı olabilir böyle şeyler. Toparlarsın sonra. :)

😂 Valorant'ın elo sistemi gerçekten kötü. Adam gördüğü an bana tek atıyor aşırı saçma. Ben daha gümüş 2'yim. Elmas elo bu kadar oynamıyor.

Oyunda 5 maç oynadıktan sonra en fazla plat 3 olunabildiğinden dolayı silver 1 atması normal de niye böyle bir şey yaptılar bir fikrim yok. Söven adama da boşverin toxic ise susturup geçin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı