Çözüldü Valorant FPS arttıran Tweak var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

yer fıstığı

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI
AMD Ryzen 5 5600
GIGABYTE A520M-H
GSKILL 8GB RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ 2X
Meslek
Öğrenci
RAM
12
Ekran kartı
R7 240 2 GB DDR3
İşlemci
AMD Athlon(tm) II X3 450 Processor 3.20 GHz
Bilgisayarım ve oyun daha akıcı olması için Tweak önerileri verir misiniz?

Bu siteye girip aşağıya biraz kaydırınca amber, learix ve venix FPS diye downloadlar göreceksin learix ve amber FPS'i indir bunlar bilgisayarın her şeyini son seviyeye getirir ve FPS'in bayağı artar bende Intel Pentium vardı Intel HD Graphics 4 GB RAM falan işte normalde Minecraft gibi oyunlarda 60 FPS'in altında alıyordum fakat onları yaptım FPS 120+ olmaya başladı öneririm unutma yaptıktan sonra PC'ye restart at.
Onları nasıl yapacağım dersen asla 7'ye basma sana bazı seçenekler sunucak oradan sırayla 1-2-3 bascaksın arka planda bir yenileme olabilir hatta istersen amber FPS diye youtubedede aratabilirsin.

Son düzenleme:

Bu siteye girip aşağıya biraz kaydırınca amber, learix ve venix FPS diye downloadlar göreceksin learix ve amber FPS'i indir bunlar bilgisayarın her şeyini son seviyeye getirir ve FPS'in bayağı artar bende Intel Pentium vardı Intel HD Graphics 4 GB RAM falan işte normalde Minecraft gibi oyunlarda 60 FPS'in altında alıyordum fakat onları yaptım FPS 120+ olmaya başladı öneririm unutma yaptıktan sonra PC'ye restart at.

Yaptığı tek şey temp ve log dosyalarını silmek, boosterin ne işe yaradığını bilmiyorum, Regedit'i ellememekte fayda var.

Sallamasyon rakamlar olmuş.

Aslında doğru böyle üzerinden 3-4 yıl geçmiş bir bilgisayara yapılacak şeyler bilgisayarın 2 yıl ömrü kalmışsa 1.5 yıla düşürebilir.

7 yıllık bilgisayar benimki.

Öyle dosya falan uğraşma. Yap MSI Afterburner ile yeter. İşlemcin çok zayıf bu arada onu da değiştirmen gerekebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı