Valorant FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

GameX

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize iyi günler. Valorant'la alakalı bir sorun yaşıyorum. Oyunu ilk açtığım zaman 110 üstü FPS alıyorum. Fakat birkaç dakika geçtikten sonra FPS düşmeye başlıyor ve 5 FPS civarında dolaşıyor. Öncelikle sorun neden kaynaklanıyor ve nasıl çözebilirim?

Öncelikle hepinize iyi günler. Valorant'la alakalı bir sorun yaşıyorum. Oyunu ilk açtığım zaman 110 üstü FPS alıyorum. Fakat birkaç dakika geçtikten sonra FPS düşmeye başlıyor ve 5 FPS civarında dolaşıyor. Öncelikle sorun neden kaynaklanıyor ve nasıl çözebilirim?
İşlemci ısınma olabilir mi?

Hocam aynı sorunu yaşıyordum tüm oyunlarda işlemcim 100 dereceye kadar çıkıyordu ve dediğiniz olay bende de oluyordu. Sadece laptopumun fanlarını temizleyerek olayı çözdüm. Kolay gelsin
6 Ayda bir fan temizliği, 1-1.5 yılda bir termal macun yapmayı unutmayın 🙃
Acer Nitro5 kullanıcısıyım.

Olabilir. Sıcaklık hızlı bir şekilde yükseliyor ve bu CS gibi diğer oyunlarda da var. Peki bunu nasıl çözebilirim? Laptop kullanıcısıyım.
Hocam aynı sorunu yaşıyordum tüm oyunlarda işlemcim 100 dereceye kadar çıkıyordu ve dediğiniz olay bende de oluyordu. Sadece laptopumun fanlarını temizleyerek olayı çözdüm. Kolay gelsin
6 Ayda bir fan temizliği, 1-1.5 yılda bir termal macun yapmayı unutmayın 🙃
Çok teşekkür ederim umarım çözebilirim.

Olabilir. Sıcaklık hızlı bir şekilde yükseliyor ve bu CS gibi diğer oyunlarda da var. Peki bunu nasıl çözebilirim? Laptop kullanıcısıyım.

Çok teşekkür ederim umarım çözebilirim.
Hocam tabii çözebilirsiniz. 5-6 dakika sürüyor zaten temizlik :D Ben 11 ay oldu oyuncu laptopumu alalı. Sadece fanlarını temizledim. Termal macuna gerek yoktu daha.

Islemci ve ekran kartın ne.?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı