Çözüldü Valorant FPS düşüşü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kaddiriiniz

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600/ AORUS ELITE RX6700XT 12G/ AMD Wraith Prism CPU Cooler/Corsair Vengeance 8X2 3200MHz/GIGABYTE B550M AORUS ELITE V1.3/ ADATA SU630 240/Samsung 990 PRO Heatsink/TOSHIBA P300/LG 22MK400H-B /GAMEBOOSTER GB-2717FF

Gamepower mihawk 7.1/ Attack Shark K86/ SteelSeries Rival 3/ Logitech G920 + Shifter.
Meslek
CNC Op.
Valorant'ta FPS 100 altına düşmemesine rağmen şu an sürekli drop yiyorum. 12 FPS'lere kadar düştüğü oluyor. Ne yapmam lazım? Bilgisayarda Windows 11 vardı. Ondandır diye temiz kurulum ile Windows 10 kurdum. hala aynı.

Çözüm
Denedim. Şu an düzeldi gibi. 104 altına düşmüyor, hocam. Haberdar ederim. Teşekkürler.
Bir nebze düzeldi ancak hala drop yiyorum.

Gaming, e Sport, standart gibi secme yerleri vardi. onlar nerede bilmiyorum şu an, o yeri bulup standarti secince gecikme onleme acildiysa gecersiz kil yapin yine.
Gaming, e Sport, standart gibi secme yerleri vardi. onlar nerede bilmiyorum şu an, o yeri bulup standarti secince gecikme onleme acildiysa gecersiz kil yapin yine.

Düzeldi hocam teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı