Valorant geç yükleniyor

Kirrik67

Hectopat
Daha fazla  
FPS düşmesi azalsın ve oyun erken açılsın yeter. Bazen SFV de çok geç açılıyor. Rocket League de.

FPS düşmesi drop, sistemle de alakalı olabilir. Ancak düzeleceğini tahmin ediyorum. SSD kendi başına FPS artışı sağlamaz ancak alacağınız RAM ile artacağını düşünüyorum.

Laptopun tam modeli nedir? SATA 2 bir laptop ise donanımlarının çok iyi olduğunu düşünmüyorum. RAM alırsan RAM kaynaklı sorunların önüne geçersin sadece. İşlemcin ve ekran kartında bu noktada önemli.

Sony Vaio SVE1513J1eb model. i3 3120M çıkabiliyor. Gerekli yükseltmeleri yaptıktan sonra i7 3630QM bakacağım. AMD Radeon 7650M, 4 GB 1600MHz SX Hynix RAM var. eGPU denemek istiyorum RX 560 ile falan. i7 3630QM alınca tabii.

Sony Vaio sVE1513J1eb model. i3 3120M çıkabiliyor. Gerekli yükseltmeleri yaptıktan sonra i7 3630qm bakacağım. AMD Radeon 7650M, 4 GB 1600MHz SX Hynix RAM var. eGPU denemek istiyorum RX 560 ile falan. i7 3630qm alınca tabii.

eGPU yapacağınıza onun fiyatına elinizdeki laptopu satıp yeni sistem dizersiniz. Hiç eGPU ile uğraşmayın. RAM ve SSD şu anlık dropların ve geç yüklenme sürelerinin önüne geçebilir ama kesin çözüm diyemem. Şu anki işlemcin yüzünden de biraz drop sorunu yaşıyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı