Valorant GeForce NOW'a geliyor mu?

BlackMaster

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben pek anlamadım ancak Valorant 2 Haziran'da GeForce NOW'a mı gelecek diyor doğru mu? Doğruysa ne düşünüyorsunuz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230130-033949_Instagram.jpg
    Screenshot_20230130-033949_Instagram.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 817
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, ben pek anlamadım ancak Valorant 2 Haziran'da GeForce NOW'a mı gelecek diyor doğru mu? Doğruysa ne düşünüyorsunuz?
1.Eğer Post`un ne zaman paylaşıldığı görseniz paylaşımın eski olduğunu anlarsınız.
2.Oyun sanırsam Geforce Experience uygulamasına entegre ediliyor.(Yanlış dediysem düzeltin).
3.LOL geldi de İnşallah Valorantda gelir.

1.Eğer Post`un ne zaman paylaşıldığı görseniz paylaşımın eski olduğunu anlarsınız.
2.Oyun sanırsam Geforce Experience uygulamasına entegre ediliyor.(Yanlış dediysem düzeltin).
3.LOL geldi de İnşallah Valorantda gelir.
Düşük internet ile Valorant girenlerin yaşayacağı senaryo kötü olur, umarım gelmez.

Dostum bu Game Ready (NVIDIA sürücü) desteği ve fark ettiysen aşağıda ki tarih 27 Mayıs 2020 yani Valorant'ın ilk çıktığı yıl. Riot Games'in NVIDIA ile anlaşması var mesela GeForce NOW da LoL var ama sunuculara Valorant için optimizasyon gelmediği sürece imkansız gibi gözüküyor çünkü GeForce NOW asılnda uzaktan bağlandığın bir fiziksel bilgisayar değil sunucu.
DY18TxZVoAAhd4f.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı