Valorant gerçekten CS'yi bitirebilir mi?

Aynı tarzda bir oyun değil ki. Hitap ettikleri kitle biraz farklı. CS oynayanlar genel olarak 15-35 yaş arası. Valorant'ı 25 yaşından büyük birisinin kolay kolay oynayacağını sanmıyorum. Hatta çoğunluk 20 yaş altıdır. Her ne kadar CS:GO şu anda çok kötü bir oyun olsa da onu bitirmek için aynı kitleye hitap eden benzer bir oyun geliştirilmesi lazım. Yoksa bu ekip 20 sene daha oynar bu oyunu.
 
Zamanında da LoL için Dota 2'yi bitirecek deniyordu, şu an LoL çok oynansa da hâlâ Dota 2'nin hatrı sayılır bir kitlesi var ve oynanıyor, CS'yi hiçbir oyun bitiremez, hâlâ 1.5-1.6 oynanıyor.
 
Az daha zorlayın belki bitirir. :d
10.jpg
 
Birbirinden çöp toxic oyuncu barındırmayı seven iki firmanın iki oyunu. Türklerin oynayıp sevdiği ve ban yemeden rahatça toxiclik yapabileceği iki oyun birbirini asla egale edemez. Ne cs biter ne valorant.
 
CS 1.6 veya CS:GO kitlesini serverler oluşturuyor. O yüzden bitmezler. Hem bitecek bir oyun için neden 50.000 dolarlık turnuva düzenlensin?
 
Bitmez ki, onca hileye rağmen yine oynanıyor. Hatta 1-2 hafta önce biri paylaşmıştı CS:GO oyuncu tablosunu. Şu an bile Steam en popüler oyunu arasında CS:GO var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı