Valorant gerekli bir programı kuramadık hatası

İşletim sistemi
Windows 7

ErenAlyaz

Centipat
Valorant açık betaya katılmaya hak kazandım, oyunu yükledim ama bir hata veriyor açamıyorum oyunu.

Hata işe şu: Gerekli bir programı kuramadık. Lütfen tekrar dene, bilgisayarını yeniden başlat veya Valorant desteği üstünden bize ulaş.

Hatayı bir türlü düzeltemiyorum yardımcı olur musunuz? İnternetten baktığımda Riot Vanguard'ı silin yazıyor ama bilgisayarımda öyle bir şey yok. Oyunu sildim yeniden yükledim gene gelmiyor o Riot Vanguard. Yardımcı olabilir misiniz?

Adsız.png

Bir şey daha soracağım oyunu sildikten sonramı yaptın oyun yüklü müydü.

Teşekkürler senin sayende yaptım Allah senden razı olsun.
Ne demek kardeşim sorun çözüldüyse ne mutlu
İşe yaradı eyvallah
İyi oyunlar kardeşim
Aga win 7 mi kullanıyosun bilmiyorum ama bende işe yaramadı doğrulanıyorda bir süre kaldı sonra gene hata verdi :/
evet win 7 kullanıyorum zaten bu hatayı win 7 kullananlar alıyor sanırım sadece. windows güncellemelerini yaptın mı ?

Arkadaşlar ben her türlü yöntemi denedim olmadı . Ve en sonunda windows güncelleştirmesi yapıp sonuca ulaştım . ( Windows 7 ultimate ) Windows tuşuna basıp windows güncelleştirmeleri yazıp ordan yapabilirsiniz . İyi günler
ARKADAŞLAR BENİM DE AYNI SORUN VARDI BİR KAÇ GÜNDÜR FORUMU TAKİP EDİYORUM DÜZGÜN BİR SONUÇ ÇIKMADI BENİM ATTIĞIM TİCKET A CEVAP GELDİ VE BENİM SORUNUM ÇÖZÜLDÜ SS LERİ ADIM ADIM ATIYORUM. BEN TEK TEK UYGULAYARAK YAPTIM SORUN ÇÖZÜLDÜ.

UMARIM İŞİNİZE YARAR HERKESE İYİ OYUNLAR.
Çok teşekkürler riot support bulamadı çözümü senden gördüm. Onlara da ulaştım bu çözümü önerirler artık hata alanlara .

beyler bende vanguard hiç yok
riota ticket atmıştım ben de bana da aynı işlemleri yap dediler bende vanguard hiç yok yani son olarak vanguardı silelim demiş de vanguard hiç yok vanguard silme rehberi yapmışlar orda da cmd den sildiriyor cmd böyle bi kurulum bilgisayarda yok diyor . ben de tekrar ticket attım inşallah çözüm bulabilirim kaç gündür kafayı yedim

Son düzenleme:
beyler bende vanguard hiç yok
riota ticket atmıştım ben de bana da aynı işlemleri yap dediler bende vanguard hiç yok yani son olarak vanguardı silelim demiş de vanguard hiç yok vanguard silme rehberi yapmışlar orda da cmd den sildiriyor cmd böyle bi kurulum bilgisayarda yok diyor . ben de tekrar ticket attım inşallah çözüm bulabilirim kaç gündür kafayı yedim
Bende de yoktu. win 7 kullanan kimsede yoktu zaten. Sorun zaten oydu. Çözümüde win 7 nin güncellemelerini yaparsan sorun çözülüyor oyunu girebiliyorsun ve ozaman vanguard'ı oyun oyuna girerken kendi kuracak. Yani yapman gereken win 7 güncellemelerini yapman okadar

Bende de yoktu. win 7 kullanan kimsede yoktu zaten. Sorun zaten oydu. Çözümüde win 7 nin güncellemelerini yaparsan sorun çözülüyor oyunu girebiliyorsun ve ozaman vanguard'ı oyun oyuna girerken kendi kuracak. Yani yapman gereken win 7 güncellemelerini yapman okadar
Benim win 8.1 ve güncellemelerini yaptım sonra tekrar denedim yine olmadı maalesef tekrar ticket attım bakalım bekliyorum .
Adsız.png
Adsız.png
böyle bir hata da oyunu daha yüklerken geliyor ben bununla alakası olduğunu düşünüyorum . bu sorun hakkında internette hiçbir çözüm de yok . oyunu her tekrar kurmaya çaıştığımda her güncelle butonuna bastığımda geliyor sonra da hepimize gelen o hata geliyor . rioterların da sizinde dediğiniz her yolu denedim olmuyor olmuyor ...

Son düzenleme:
Şimdide Win7 Update'lerini yaptım islemlerden baktim Riot crash handler, Riot services, Valorant exe ve Valorant Win64 shipping exe açılıyor. Sonra kapanıyor oyuna girilmiyor sadece üstteki yazdıklarım işlemlerde açılıyor ve ekrana hiçbir şey gelmeden geri kapanıyor

Benim win 8.1 ve güncellemelerini yaptım sonra tekrar denedim yine olmadı maalesef tekrar ticket attım bakalım bekliyorum .
Eki Görüntüle 534724Eki Görüntüle 534724böyle bir hata da oyunu daha yüklerken geliyor ben bununla alakası olduğunu düşünüyorum . bu sorun hakkında internette hiçbir çözüm de yok . oyunu her tekrar kurmaya çaıştığımda her güncelle butonuna bastığımda geliyor sonra da hepimize gelen o hata geliyor . rioterların da sizinde dediğiniz her yolu denedim olmuyor olmuyor ...

hocam bende de aynı hatayı veriyor sen sorunu çözdün mü ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı