S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 5 Ekim 2022 #1 SSD kullanıyorum ve oyun güncellemesinden sonra oldu çözümü nedir?
Çözüm Y Y yigithandeniz 5 Ekim 2022 Singua dedi: Eki Görüntüle 1536363 SSD kullanıyorum ve oyun güncellemesinden sonra oldu çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Biraz bekleyince açılıyor, bende de böyle oldu maalesef.
Singua dedi: Eki Görüntüle 1536363 SSD kullanıyorum ve oyun güncellemesinden sonra oldu çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Biraz bekleyince açılıyor, bende de böyle oldu maalesef.
Y yigithandeniz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 5 Ekim 2022 #2 Singua dedi: Eki Görüntüle 1536363 SSD kullanıyorum ve oyun güncellemesinden sonra oldu çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Biraz bekleyince açılıyor, bende de böyle oldu maalesef. Artı 0 Eksi Çözüm
Singua dedi: Eki Görüntüle 1536363 SSD kullanıyorum ve oyun güncellemesinden sonra oldu çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Biraz bekleyince açılıyor, bende de böyle oldu maalesef.
BaraNaCAr1 Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 306 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #3 Vanguard silip yüklemeniz gerekli diye biliyorum 200mb civarı zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
KS KS S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 5 Ekim 2022 #4 yigithandeniz dedi: Biraz bekleyince açılıyor, bende de böyle oldu maalesef. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam 10 dakika bekleyeyim. BaraNaCAr1 dedi: Vanguard silip yüklemeniz gerekli diye biliyorum 200mb civarı zaten. Genişletmek için tıkla... Onu da deneyeyim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
yigithandeniz dedi: Biraz bekleyince açılıyor, bende de böyle oldu maalesef. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam 10 dakika bekleyeyim. BaraNaCAr1 dedi: Vanguard silip yüklemeniz gerekli diye biliyorum 200mb civarı zaten. Genişletmek için tıkla... Onu da deneyeyim.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #5 BaraNaCAr1 dedi: Vanguard silip yüklemeniz gerekli diye biliyorum 200mb civarı zaten. Genişletmek için tıkla... Vanguard Valorant ile beraber iniyor, ayrıca indirmek mümkün değil diye biliyorum. Link atar mısın? Artı 0 Eksi
BaraNaCAr1 dedi: Vanguard silip yüklemeniz gerekli diye biliyorum 200mb civarı zaten. Genişletmek için tıkla... Vanguard Valorant ile beraber iniyor, ayrıca indirmek mümkün değil diye biliyorum. Link atar mısın?
KS KS S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 5 Ekim 2022 #6 Kiznaiver dedi: Vanguard Valorant ile beraber iniyor, ayrıca indirmek mümkün değil diye biliyorum. Link atar mısın? Genişletmek için tıkla... Sildim Valorant'ı açmayı deneyince Riot açılıp Vanguard yükleniyor dedi. yigithandeniz dedi: Biraz bekleyince açılıyor, bende de böyle oldu maalesef. Genişletmek için tıkla... BaraNaCAr1 dedi: Vanguard silip yüklemeniz gerekli diye biliyorum 200 MB civarı zaten. Genişletmek için tıkla... İkisi de olmadı. yigithandeniz dedi: Biraz bekleyince açılıyor, bende de böyle oldu maalesef. Genişletmek için tıkla... AAA çözüm teşekkürler raporluyorum Artı 0 Eksi
Kiznaiver dedi: Vanguard Valorant ile beraber iniyor, ayrıca indirmek mümkün değil diye biliyorum. Link atar mısın? Genişletmek için tıkla... Sildim Valorant'ı açmayı deneyince Riot açılıp Vanguard yükleniyor dedi. yigithandeniz dedi: Biraz bekleyince açılıyor, bende de böyle oldu maalesef. Genişletmek için tıkla... BaraNaCAr1 dedi: Vanguard silip yüklemeniz gerekli diye biliyorum 200 MB civarı zaten. Genişletmek için tıkla... İkisi de olmadı. yigithandeniz dedi: Biraz bekleyince açılıyor, bende de böyle oldu maalesef. Genişletmek için tıkla... AAA çözüm teşekkürler raporluyorum