Valorant Gold'dan üste çıkılamıyor

mehmetAkif00

Centipat
Daha fazla  
Valorant Gold Elo'da sıkıştım kaldım çııkamıyorum ya anlamıyorum, bu nasıl elo bir kazanıyorum bir kaybediyorum, yardım edin ne olur? Akıl sağlımı yitireceğim.

Zamanla gelişirsiniz, şu an elohellde veya tam elonuzdasınız.
Oyuna demir 3 başladım immortala kadar çıktım, her şey zamanla oluyor.

50 vur, ben çıkıyom.

Eğerbu kadar zaman harcıyorsan oyunda git günde 4 saat bot vurup ölüm maçı gir.

4 saat bot niye vursun, robot mu bu?
Siz Gold eloda 4 saat bot vurup 1 ölüm maçı ile mi çıktınız?

4 saat bot niye vursun, robot mu bu?
Siz Gold eloda 4 saat bot vurup 1 ölüm maçı ile mi çıktınız?

Oyun tamamen kas hafızasından ibaret günde 4 saat bot vurulmaz zaten ölüm maçına abanmak gerekiyor daha çok fark ettiysen arada virgül yok ve 4 saatten kastım uzun saatler bunu yapması. Eğer oyuna zamanınızı harcıyorsan bu işi iyi de yapmak lazım değil mi?
Bu arada evet yaz tatilinde gerçektende 4 saat boyunca ölüm maçı girdim ve derecesizken girdiğim ilk 5 maçta 50 vurdum ve PLA'ta attı ve sezonu immortal bitirdim.
Şunu da ekleyem bu videodaki adamdan özendim ve yaptım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videoyu 2:54'e alın.

kusura bakmayın düzelte basınca noktalama işaretleri kalktı

Oyun tamamen kas hafızasından ibaret günde 4 saat bot vurulmaz zaten ölüm maçına abanmak gerekiyor daha çok fark ettiysen arada virgül yok ve 4 saatten kastım uzun saatler bunu yapması. Eğer oyuna zamanınızı harcıyorsan bu işi iyi de yapmak lazım değil mi?
Bu arada evet yaz tatilinde gerçektende 4 saat boyunca ölüm maçı girdim ve derecesizken girdiğim ilk 5 maçta 50 vurdum ve PLA'ta attı ve sezonu immortal bitirdim.
Şunu da ekleyem bu videodaki adamdan özendim ve yaptım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videoyu 2:54'e alın.

Dostum, bir insan aynı şeyi 4 saat yaptığında bir anlamı kalmıyor zaten.
Hellian ilk videosunda kendisi söylüyor bunu, bana hellianin videosunu atıyorsun.
Beyin ve el 30dk - 1 saat sonra yorulur zaten.
Ölüm maçı Gamesens'i arttırır.
4 saat boyunca ölüm maçı atıyorsan o senlik bir şey, yaz tatilinde yaptım diye de kendin eklemişsin zaten.
Bu adamın işi gücü olabilir 4 saat oyuna ayıramıyor olabilir.

Yani boş yere gelip " 50 vur ben çıkıyorum " yazmana gerek yok, ifade attığımda değiştirdiğini görebiliyorum zaten.

Bende bu adamı örnek aldım, günde sadece 30 dakika çalıştım.
Hatalarımı gözden geçirdim sonra kendisi geldi.
Yani 4 saat ayırmaya gerek yok.

Valorant Gold Elo'da sıkıştım kaldım çııkamıyorum ya anlamıyorum, bu nasıl elo bir kazanıyorum bir kaybediyorum, yardım edin ne olur? Akıl sağlımı yitireceğim.

Oyunun en zor ligindesin dostum emin ol smurf kaynıyor toxic dolu vs ama merak etme elbet çıkarsın oynayarak aimin gelişir sabırlı olman lazım sadece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı