Sisteminiz iyi veya kötü grafikleri en düşükte oynayın hocam. Yüksek grafikte buğulanma ve sisler dezavantaj yaratıyor.Valorant oyun içi grafik ayarları ve NVIDIA ayarı nasıl olmalı?
Bu tarz oyunlarda daha çok oyuna odaklanmak gerektiğinden gereksiz kaplamalardan, efektlerden ve performans kaybından kurtulmak için genellikle düşük ayarlarda oynanır.Valorant oyun içi grafik ayarları ve NVIDIA ayarı nasıl olmalı?
En düşükte oynayınca çamur oluyor, orta düşük karışık yapabilir.Sisteminiz iyi veya kötü grafikleri en düşükte oynayın hocam. Yüksek grafikte buğulanma ve sisler dezavantaj yaratıyor.
Kendi tercihi tabii ki. İnternetten karşılaştırma videolarını izleyerek fikir sahibi olabilir. Ayrıca bu tarz rekabetçi oyunlarda görselliğe çokta önem vermemek lazım benim kanaatim.En düşükte oynayınca çamur oluyor, orta düşük karışık yapabilir.
Ben en yüksekte oynuyorum Yücelik 2'yim bana göre en düşükte oynamak çok kötü geliyor, ama tabii avantajları var.Kendi tercihi tabii ki. İnternetten karşılaştırma videolarını izleyerek fikir sahibi olabilir. Ayrıca bu tarz rekabetçi oyunlarda görselliğe çokta önem vermemek lazım benim kanaatim.
Siz grafik ayarlarınızı söyler misiniz?Ben en yüksekte oynuyorum Yücelik 2'yim bana göre en düşükte oynamak çok kötü geliyor, ama tabii avantajları var.
En yüksek.Siz grafik ayarlarınızı söyler misiniz?
Valla ben en başından beri en yüksekte oynuyorum. Memnunum. Düşüğe aldım 1 hafta öyle oynadım elim kolum yok oldu. Tatmin etmiyor.Valorant oyun içi grafik ayarları ve NVIDIA ayarı nasıl olmalı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.