Valorant GTX1060 düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

Ademenko

Femtopat
Daha fazla  
Sistemim orta derece bir sistem ama düşük FPS aldığımı düşünüyorum 120-140 arası geziyor bazen 90'a bile düşüyor. Oyun akıcı değil ayrıca.
(Düşük ayarlarda oynamama rağmen.)

(Sildim geri yükledim olmadı internette olan her şeyi yaptım.)

Valorant ranked maça girince CPU kullanımı %100'e kadar çıkıyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.

• GTX 1060 6 GB.
  • Intel Core i5-6500 3.20GHz
  • 8 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim orta derece bir sistem ama düşük FPS aldığımı düşünüyorum 120-140 arası geziyor bazen 90'a bile düşüyor. Oyun akıcı değil ayrıca.
(Düşük ayarlarda oynamama rağmen.)

(Sildim geri yükledim olmadı internette olan her şeyi yaptım.)

Valorant ranked maça girince CPU kullanımı %100'e kadar çıkıyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.

• GTX 1060 6 GB.
  • Intel Core i5-6500 3.20GHz
  • 8 GB RAM.

Tüm sürücüler güncel değil mi?
Termal bakım yapıldı mı?

Tüm sürücüler güncel değil mi?
Termal bakım yapıldı mı?

Ekran kartı güncel tüm sürücüler güncel onda sorun yok termal bakım yaptırmadım uzun bir süredir
Hocam darboğazın kralı var bu arada. Ayarları ortalamayı deneyin mesela texture kalitesini yüksek yapın. Ekran kartına öncelik vermeye çalışın.

Eyvallah deneyeceğimm
Hocam darboğazın kralı var bu arada. Ayarları ortalamayı deneyin mesela texture kalitesini yüksek yapın. Ekran kartına öncelik vermeye çalışın.

Kanka dediğin gibi doku kalitesini yüksek yaptım fark oldu ve cpu kullanımı düştü valorantın
başka neyi yükseğe alabilirim ya da ortalayabilirim ayarları

Son düzenleme:
Valorant ve tarzı oyunlar işlemciden beslenirler bu yüzden FPS düşüşü görmek normaldir.

Bana neden "hahaha" attınız keşke açıklasaydınız. Acaba cevap mı bulamadınız? Açın interneti. Artık internet kutsal bir şey değil. Her yerde bulunabilir. Darboğaz nedir öğrenin.

Dostum mesaja ifade bırakmak suç değildir herhalde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı