Valorant Gümüş elo Gümüş değil

Düşük elodaki bir insan rank atlayamıyorsa iyi oynamıyordur. Gümüş birinin yücelik gibi oynadığını gördün mü? Hem oyun bilgisi hem de aim anlamında.

Hayır görmedim düşük elodaki adamın rank atlayamama sebebini sadece oynayışa baglayamazsiniz hocam. Siz kaç yıl önce düşük elodan çıktığınız için bilmiyorsunuz şu an rahat rahat düşük eloya girip maçı smurfleyip basit sanıyorsunuz.

Hayır görmedim düşük elodaki adamın rank atlayamama sebebini sadece oynayışa baglayamazsiniz hocam. Siz kaç yıl önce düşük elodan çıktığınız için bilmiyorsunuz şu an rahat rahat düşük eloya girip maçı smurfleyip basit sanıyorsunuz.
Bizim zamanımızda smurf yoktu kardeşim 4 maç atıyorduk zaten direk altın 3 atıyordu.

Bak güzel arkadaşım şimdi sen 4 yıldır Valorant oynuyorsun ve diyelim rankın olmuş immortal 2. ve artık rank atlayamıyorsun yerinde sayıyorsun. Gidip yan hesap açıp onu kasıyorsun. Şimdi rakip yeni başlamış bronz veya demir. Gidip o adama yav ben böyle oynuyorum şöyle oynuyorum sizde oynayın güzel demeye hakkın yok. O adam belki de 1 hafta önce başladı.

Bende ilk başladığımda kötüydüm. Adam görünce Body'den zar zor vuruyordum. Hatta ilk main karakterim reynaydı. İnstalock atıp 5 vuran Reyna'lardan bahsediyorum. Bende 5-10 zar zor vuruyordum. Zamanla aimim ve oyun bilgim gelişti. E-spor maçlarını falan takip etmeye başladım. Bir yerden sonra da düşük elo basit gelmeye başladı. Sizde böyle yapacaksınız. Kendini geliştir zaten rank atlarsın. Valorant'a yeni başladım hop beni yüceliğe atsın demek çok saçma. Boşuna bronz-gümüş gibi ranklar yok.

Bende ilk başladığımda kötüydüm. Adam görünce Body'den zar zor vuruyordum. Hatta ilk main karakterim reynaydı. İnstalock atıp 5 vuran Reyna'lardan bahsediyorum. Bende 5-10 zar zor vuruyordum. Zamanla aimim ve oyun bilgim gelişti. E-spor maçlarını falan takip etmeye başladım. Bir yerden sonra da düşük elo basit gelmeye başladı. Sizde böyle yapacaksınız. Kendini geliştir zaten rank atlarsın. Valorant'a yeni başladım hop beni yüceliğe atsın demek çok saçma. Boşuna bronz-gümüş gibi ranklar yok.
Hayır.

Hocam boş verin ya siz haklısınız bu konu gittikçe uzar. Arkadaş immo olup bronz eloda milleti tokatladigi için düşük elodan çıkmayı basit sanıyor.

Sen kendini kandırmaya devam et. İlk FPS oyunum valoranttı ve bronz 2'den başladım diyorum. Bronz eloda milleti tokatladığı için basit sanıyor diyorsun. Ben bronz-gümüş zamanlarımda rezalet oynuyordum. Sizinkide o hesap, kendinizi geliştireceksiniz. Bu kadar basit.

Şimdi Silver Gold elo daha zor demek de biraz saçma her ne kadar smurf daha çok olsa da toxic oyuncular daha çok olsa da Silver Gold elo bir oyuncu plat üstü rank seviyesinde olamaz. Her elo kendine göre zor. Smurf oyuncular yüce elo da dahi geliyor.

Sen kendini kandırmaya devam et. İlk FPS oyunum valoranttı ve bronz 2'den başladım diyorum. Bronz eloda milleti tokatladığı için basit sanıyor diyorsun. Ben bronz-gümüş zamanlarımda rezalet oynuyordum. Sizinkide o hesap, kendinizi geliştireceksiniz. Bu kadar basit.

Yav hocam zaten başlayan adam 2 haftada yücelik olamaz tabii ki oyunu öğrenip çıkacak yarım saattir ikimizde aynı şeyden bahsediyoruz. Adam zaten oyunu öğrenip yüksek eloya çıkacak ama bu öğrenme süreci zorlu gececek maçına smurf gelecek AFK gelecek troller gelecek yarım saattir zaten bunu konuşuyoruz ya. Adam oyunu öğrenecek kendini geliştirecek ve çıkacak. Bunu kendisi de biliyor ama şu an oynadığı eloda bunları yapmanın zor olduğunu anlatmaya çalışıyoruz zaten.

Ya gardaşım rakibe adam gelmiş terör militanı gibi her maç bela atıyor adamı ekledim immortal dedi elom ben bu adama karşı nasıl oynayayım? Ben dengimle oynamıyorum ki kötü olayım. Bu şey gibi Konya 3. lig takımını Barcelona ile karşılaştırıp Konya 3. lig takımına kardeşim siz kötüsünüz demek gibi bir şey.

Smurf gelmiyor gibi bir şey dedim mi ben? Hala aynı şeyi söylüyorsun. Her maç smurf gelmiyor.

Yüksek ranktaki arkadaşların hepsine sorun. Direkt yücelik, immortal veya Radiant'tan mı, yoksa bronz, gümüş ve Gold gibi ranklardan mı başladınız diye sorun? Bakın size ne cevap verecekler çok merak ediyorum.

Yav hocam zaten başlayan adam 2 haftada yücelik olamaz tabii ki oyunu öğrenip çıkacak yarım saattir ikimizde aynı şeyden bahsediyoruz. Adam zaten oyunu öğrenip yüksek eloya çıkacak ama bu öğrenme süreci zorlu gececek maçına smurf gelecek AFK gelecek troller gelecek yarım saattir zaten bunu konuşuyoruz ya. Adam oyunu öğrenecek kendini geliştirecek ve çıkacak. Bunu kendisi de biliyor ama şu an oynadığı eloda bunları yapmanın zor olduğunu anlatmaya çalışıyoruz zaten.

O zaman bronz arkadaşına yücelik bir hesap verelim o zaman mı zorlanır yoksa yücelik eloda mı görelim. Rakibi görür görmez tek yemezse tabii. Karşıda 5 yücelik varken mi rank çıkmak zor yoksa 4 gümüş 1 smurf varken mi? Her maç smurf gelmediğini de ekleyeyim. 10 maç atsan 4 tanesinde smurf gelse 4 gümüş 1 smurf olacak, diğer 6 maç boyunca da karşısında 5 gümüş olacak. Yücelikte 10 maç at hepsinde 5 yüceliğe-immoya karşı oynayacaksın. Asıl zor neymiş o zaman görürsün.

Bu bahsettiğiniz her eloda var maalesef. O yüzden her elo kendine göre zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı