Valorant gümüş eloda takılı kalmak

Jett_Mainn

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta gördüğünüz gibi bana yardım edin. Valorant'ta gümüş 3'üm golda 2 kademi puanı kala takıma 3 kişi yeni başlamiş daha 1 hafta önce başlamış kişiler geliyor. TikTok'ta da aynı problemi yaşayanlar var. Galiba Riot bunu oyunu daha fazla kişi oynasın diye yapıyor. Tam kademe atlayacak iken farklı kötü oynayan kişileri takıma alıyorlar. Not benim kendi elom gümüş 3.

Arkadaşlar merhaba. Başlıkta gördüğünüz gibi bana yardım edin. Valorant'ta gümüş 3'üm golda 2 kademi puanı kala takıma 3 kişi yeni başlamiş daha 1 hafta önce başlamış kişiler geliyor. TikTok'ta da aynı problemi yaşayanlar var. Galiba Riot bunu oyunu daha fazla kişi oynasın diye yapıyor. Tam kademe atlayacak iken farklı kötü oynayan kişileri takıma alıyorlar. Not benim kendi elom gümüş 3.

Sizinde elonuz kötü. Kötü eloya sahip insanlara kötü elodakiler gelir. Oynamaktan başka çareniz yok. Ya da arkadaşlarınızla gireceksiniz.

Kötü oynuyorsun demek ki. Dediğin gibi oyuna yeni başlamış kişileri bile senin elona atmış oyun.

Hocam oynayışımda bir problem yok yor mainim gayet iyiy oynuyorum bence her maç en az 20-30 kill civarı alıyorum takımı taşıyan hep benim zaten.

Rank sistemi gerçekten çok kötü bence.

Rank sisteminde bir problem olduğunu düşünmüyorum bende Gold'um normalde gümüş gelmedi lazım ama bize platlar geliyor oynayışa bağlı.

Hocam oynayışımda bir problem yok yor mainim gayet iyiy oynuyorum bence her maç en az 20-30 kill civarı alıyorum takımı taşıyan hep benim zaten.
profilin öyle demiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı