Valorant güncelleme atmıyor

cozuaks

Hectopat
Daha fazla  
Güncelleye bastığımda icon dönmeye başlıyor ancak güncelleme başlamıyor. Aynı anda bir arkadaşımla beraber atmaya başladık onun ki tamamlandı benimki bu şekilde takılı kaldı. Restart attım, Riot Client'ı defalarca kapatıp açtım ancak güncelleme bir türlü atılmıyor. Yaklaşık 10 dakika da güncellemeye basıp bekledim ancak güncelleme başlamıyor.

Dosya Ekleri

• 1682520979459.png
    1682520979459.png
    2,3 MB · Görüntüleme: 35
Hayla düzelmediyse şunları yap benim bir arkadaşımdada bu sorun çıkmıştı1- Pc yi yeniden başlatın ve deneyin Eğer hayla olmadıysa riot clinet silip tekrar yükleyin Böylece çözüllür çözülmese yine bakarım

Hayla düzelmediyse şunları yap benim bir arkadaşımdada bu sorun çıkmıştı1- Pc yi yeniden başlatın ve deneyin Eğer hayla olmadıysa riot clinet silip tekrar yükleyin Böylece çözüllür çözülmese yine bakarım
Bilgisayara restart attım olmadı, riot client'ı nasıl sileceğim onu bulamadım. Valorant'ı silip yüklemeye çalıştım o da olmadı. Valorant'ı direkt sildirmiyor

Bilgisayara restart attım olmadı, riot client'ı nasıl sileceğim onu bulamadım. Valorant'ı silip yüklemeye çalıştım o da olmadı. Valorant'ı direkt sildirmiyor
Windows menüsü de riot clinet arat ve sağ tık yapıp kaldıra tıkla gelen pencereden riot clinet bulup çift tıklamam yeterli olacak

Technopat Haberler

Geri
Yukarı