İndirme kısmı bitip de yüklemeye yani kurmaya geçiyor olabilir mi? Görev yöneticisinden kaynak kullanımları ne durumda? Benzer durum bana da oluyor ancak dediğim gibi sanırım kurma kısmına geçtiği için internet kullanımı yavaşlıyor ve kurmaya başlıyor.İlk önce indirme normal hızlı iniyor %54'te 0.1 KB/s de kalıyor. Her güncellemede oluyor bu. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Açılmıyor oyun şimdi hiç. Gerekli bir programı kuramadık diyor.İndirme kısmı bitip de yüklemeye yani kurmaya geçiyor olabilir mi? Görev yöneticisinden kaynak kullanımları ne durumda? Benzer durum bana da oluyor ancak dediğim gibi sanırım kurma kısmına geçtiği için internet kullanımı yavaşlıyor ve kurmaya başlıyor.
İlk önce indirme normal hızlı iniyor %54'te 0.1 KB/s de kalıyor. Her güncellemede oluyor bu. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Sinir ediyor ya 2020-2021 yıllarında böyle değildi.Aga bu oyunu kronik sorunuda bu 1Gbps internetinde olsa bu sorunu vermeden olmazben Görev Yöneticisi'nden görevi sonlandırıp tekrar açarak çözüyordum veya bekleyebilirsiniz illaki düzeliyor.
Açılmıyor oyun şimdi hiç. Gerekli bir programı kuramadık diyor.
Sinir ediyor ya 2020-2021 yıllarında böyle değildi.
Evet Windows 8.1 kullanıyorum.Webde kısa bir araştırma yaptım. Muhtemelen Windows 8.1 kullanmıyorsunuzdur ancak Valorant 8.1 desteğini tamamen kestiği için Windows 10'a geçmeden oynayamazsınız.
Evet Windows 8.1 kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.