- Makaleler
- 1
Hocam internetinizi de taratın. Oraya sızmışsa daha kötü.
PC'ye Valorant hack falan yüklemeye çalıştım ve hile çalışmayınca Malwarebytes ile her diski 4 saat tam tarama yaparak temizledim. Benim Steam ve Epic Games hesaplarından çıkış yapmıştı, onların şifrelerini değiştirip 2 faktör doğrulamayı açtım. Mail hesabımada girmişler, oradada şifre değiştim ve 2 faktör doğrulama falan ne varsa açtım. Instagram'dan kendi kendine birilerini takip ediyordu onunda şifre falan değiştirdim. Aklıma başka yer gelmiyor. Acaba başka nerelerdeki şirelerin düzeltmem gerekir?
PC'ye Valorant hack falan yüklemeye çalıştım ve hile çalışmayınca Malwarebytes ile her diski 4 saat tam tarama yaparak temizledim. Benim Steam ve Epic Games hesaplarından çıkış yapmıştı, onların şifrelerini değiştirip 2 faktör doğrulamayı açtım. Mail hesabımada girmişler, oradada şifre değiştim ve 2 faktör doğrulama falan ne varsa açtım. Instagram'dan kendi kendine birilerini takip ediyordu onunda şifre falan değiştirdim. Aklıma başka yer gelmiyor. Acaba başka nerelerdeki şirelerin düzeltmem gerekir.
Çünkü konu bu değil. Adam başka bir şey için yardım istiyor. Sizin iyi olmuş yorumlarınızı görmek istemiyor.Hileye yer yok iyi olmuş.
@Assecreed hocam niye kızgın attınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.